END OF SEASON SALE! Vælg mellem over 4900 produkter -- days --:--:-- Køb nu

Løbehandsker til kvinder

Under vinterløb skal du hellere være opmærksom på tilbehør. En af de vigtigste er løbehandsker. Hos Top4Running finder du kvalitets sportshandsker fra dine yndlingsmærker. Hold dine hænder varme!

Løbehandsker - Hvorfor er de så vigtige?

Du vil bestemt ikke have kolde eller frosne hænder, mens du løber. Herefter er det umuligt at varme op, og du vil føle dig kold over hele kroppen. Derfor bør du tage løbehandsker med om vinteren. De er et must ved minusgrader, især til lange løbeture.

Hvordan vælger man løbehandsker?

Vinterløbehandsker til kvinder er for det meste lavet af syntetiske materialer. Hver har forskellige egenskaber og bruges til lidt forskellige fysiske aktiviteter. Hos Top4Running finder du handsker lavet af følgende materialer:

  • Polyester: Et fantastisk materiale til svedtransport, åndbart og holder dine hænder tørre og varme.
  • Fleece: Du har sikkert kender den gode følelse af at putte sig i et fleecetæppe om vinteren. Varm og hyggelig komfort. Fleecehandsker er det samme - dine hænder bliver varme i dem. Deres svedtransporterende evner er dog dårligere. Det er meget varme damehandsker, så de er mere velegnede til kortere løbeture eller mindre intense længere aktiviteter, såsom gåture.
  • Softshell: Softshellhandsker til kvinder giver vandtæthed og vindbeskyttelse. De er derfor ideelle til blæse- og regnvejr.

Løbehandsker - En kammerat til forhindringsløb

Hvis du er en forhindringsløbsentusiast, så føj til dine trailsko også et par løbehandsker. Det er et af de få tilladte tilbehør til forhindringer, der gør det nemmere for dig at overvinde dem. Du kan bruge dem til abestang eller klatring i reb, hvor de vil hjælpe dig med at forbedre dit greb. Det forhindrer hård hud eller slid, når der trækkes tunge byrder. Sidst, men ikke mindst, vil de give dig komfort på høje vægge.

Løbehandsker til kvinder - Komfort til en god pris

Løbehandsker sørger for din komfort under løb, især om vinteren. Det er et lille stykke tøj, du nemt kan tage af under løbeturen og putte i din løberygsæk. Tag et kig på Top4Runnings tilbud og få kvalitetsløbehandsker til fornuftige priser i dag!

Vis mere Luk
Filtr
Mærke
Nike (2)
Under Armour (1)
Filteret blev ikke fundet
Størrelse
XS (2)
S (1)
M (3)
L (2)
XL (1)
Filteret blev ikke fundet
Hvid
(1)
Lilla
(1)
Sort
(1)
Filteret blev ikke fundet
Fritid (2)
Løb (3)
Filteret blev ikke fundet
Reflekterende (1)
Vandtæt (1)
Åndbar (2)
Filteret blev ikke fundet
Vinter (2)
Filteret blev ikke fundet
W SPHERE 4.0 RG
nike
Eksklusiv
Under Armour UA Storm Run Liner
underarmour
Eksklusiv
W FLEECE RG
nike
Eksklusiv