5+1 grunde til at løbe med en rygsæk

5+1 grunde til at løbe med en rygsæk

10. 8. 2020 3 min. Læsning

Med tusindvis af løbere i dag som løber med rygsække og løbeveste, er det ikke længere kun for langdistanceløbere.

Med tusindvis af løbere i dag som løber med rygsække og løbeveste, er det ikke længere kun for langdistanceløbere. Men hvorfor tage rygsækken med? Vi giver dig 5 + 1 grunde til at tage en rygsæk på, inden du tager ud på din løbetur.

Máme pro vás 5+1 tip, proč běhat právě s batohem na zádech.

1) Komfort og tomme hænder

Nøglerne til din lejlighed i den ene hånd, en vandflaske i den anden, og en mobilholder, der er strappet fast på armen. Ikke overraskende, at du føler dig lidt som et overdekoreret juletræ! En god løberygsæk er et must for, at du nemt kan medbringe dine ejendele med på løbeturen. Og så er der altid plads til ekstra snacks, hvis du nu bliver sulten undervejs.

2) Mere væske

Rygsækken har den kæmpe fordel, at du kan medbringe markant mere væske end hvis du bare havde din drikkeflaske med. De fleste drikkeflasker kan kun holde en halv liter, hvilket ikke er nok til de lange løbeture. Du kan nemt komme en CamelBak ned i rygsækken. En CamelBak er en drikkeflaske, som kan fås i forskellige størrelser og mængder. Det hjælper dig med at opretholde dit væskeindtag, og så behøver du ikke at vende om når du bliver tørstig. Du kan bare blive ved med at udforske en ny rute. Du skal aldrig undervurdere hvor vigtigt det er, at drikke vand undervejs!

3) Mere plads

Er vejret ustabilt? Tag en let jakke og læg den i en af lommerne i rygsækken. Så er du godt forberedt på en regnbyge, og så kan du altid tager jakken af igen, hvis solen skulle kigge frem.

Podle toho, kolik si toho do batohu naložíte, si automaticky vytváříte přirozenou zátěž na trénink.

4) Naturlig vægt til din træning

Uanset, hvad du lægger ind i rygsækken, så tilføjer du noget ekstra vægt til din træning som du ellers ikke ville have, og du vil helt sikkert blive begejstret for letheden når du tager rygsækken af.

5) Plads til dine vandrestave

Kan du lide at løbe op ad bakker og gennem bjerge med dine vandrestave? Så er en god rygsæk et musthave. Mange rygsække og veste er udviklet til, at kunne opbevare vandrestave når du ikke har bruger dem. Dine har frie hænder og hvis du falder ned af bakken, bliver det i det mindste uden vandrestavene i dine hænder.

V naší nabídce seženete širokou škálu běžeckých batohů Salomon, které se díky důmyslné konstrukci přizpůsobí tvaru těla a zajistí pohodlí při dýchání.

+1 tip:

En halv liter dåse passer i de fleste sportrygsække og veste. Så hvis du får lyst til en kold øl efter løbet, ved du, at du har plads til den.

Vi tilbyder en bred vifte af Salomon-rygsække, som kan spændes og tilpasses til netop din krop, og sikrer behagelig vejrtrækning. Salomon er også lavet af åndbare materialer og har altid reflekterende elementer for at øge din sikkerhed i mørket.

Iva Kopková @iva_runstheworld