MID SEASON SALE - Spar op til 60 % på udvalgte varer KØB NU
5 løbesko til dit lette løb!

5 løbesko til dit lette løb!

1. 10. 2022 3 min. Læsning

Vores 5 favoritter fra 5 forskellige brands til dit lette løb!

Har du en rolig løbetur på din træningsplan? Det rigtige fodtøj er afgørende for en nem løbetur for at forebygge skader og sikre din komfort. Vi har udvalgt fem løbesko med den perfekte blanding af komfort og behagelig dæmpning til forskellige underlag. Vores fem bedste løbesko til den rolige og lette løbetur:

Adidas Adistar CS 

Adistar CS giver dig den ultimative komfort og stabilitet. Kurven i forfoden støtter dig i en flydende og kontinuerlig, rullende bevægelse. Yderligere støtte får du fra det stabiliserende forfodsområde og en støttende overdel. 

Klik her for at se adidas Adistar CS

Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2

Prøv at løbe på skyer med Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2. Skoen er designet med en fjedrende reaktionsevne, mens den giver det højeste niveau af støtte. Tre Flyknit-komponenter giver blød dæmpning på samme tid. Her står intet i vejen for dit lette løb! 

Nike flue

Køb Nike ZoomX Invincible Run Flyknit 2 her

ASICS Gel-Nimbus 24

Skoen med den ekstra dæmpning! ASICS Gel-Nimbus 24 giver et glat fodslag og tilpasser sig harmonisk din fod. FF Blast Plus-dæmpningen er suppleret med en blød innovativ mesh-overdel og et fleksibelt mellemfodsområde. Så hvad venter du på?

Køb ASICS Gel-Nimbus 24!

New Balance Fresh Foam 1080

Den perfekte sko til dine lange, stabile løbeture. Sålen er lavet af reaktivt Fresh Foam kombineret med en blød, zoneinddelt elastisk strikoverdel for den ultimative komfort. Yderligere støtte er inkorporeret ved hælen for en støttende pasform.

Klik her for New Balance Fresh Foam 1080!

UA Hovr Machina 3

UA Hovr Machina 3 handler om komfort og optimal dæmpning på dine lette løb. Reaktiv Under Armour Hovr-dæmpning reducerer stød ved hvert trin, returnerer energi og giver fremdrift. Plus, der er en cool specialfeature, der venter på dig. Med den indbyggede Bluetooth-chip i løbeskoen kan du nemlig analysere dine løbedata, såsom skridtlængde eller frekvens, efter dit løb. 

Tjek UA Hour Machina 3 ud her!