END OF SEASON SALE! Vælg mellem over 4900 produkter Køb nu
Anmeldelse: Nike Air Zoom Pegasus 38 løbesko

Anmeldelse: Nike Air Zoom Pegasus 38 løbesko

22. 4. 2021 4 min. Læsning

Din yndlingssko er tilbage!

Spændende nyheder til fans af Nike; jeres yndlingssko er tilbage!

Vi taler selvfølgelig om den berømte Nike Pegasus, som er kendt for sin hastighed og komfort på samme tid. Denne model fascinerer mig så meget, fordi harmonien mellem disse to egenskaber er fuldkommen. Men i dag skal det handle om den nye Nike Pegasus 38, som er perfekt til flere anvendelser i løbet af ens ugentlige træning.Nike Air Zoom Pegasus 38

Løbeskoen passer til alle fra nybegynderen til den erfarne løber, intervaller og distance. Ja, det er simpelthen en sko som fungerer til alt.
Første gang du prøver dem, føles skoene måske lidt tunge. Men de har faktisk den samme vægt som Nike React Infinity Run og den tidligere model Pegasus 37. Skoene er ideelle til hverdags træning, fordi de kommer med den samme mellem – og ydersål kombineret med React foam, en Zoom Air komponent. Disse egenskaber understøtter fødderne og sikrer et solidt løbeskridt. Jeg er virkelig imponeret over dette tok-tok-hit, som kan findes til en virkelig god pris!

Nike Air Zoom Pegasus 38

For at opsummere: Mellem og ydersålen er den samme som Pegasus 37, men skoen har fået nogle forbedringer i forhold til dens forgængere. Overdelen er blevet bedre, og hælen har fået en glattere følelse. Der er også kommet mere plads til tæerne. Mit eneste problem med Pegasus 37 var, at skoen var en smule stiv (svarende til stivhiden i Nike Terra Kiger til trailløb). Sig farvel til dette problem med disse opdaterede Nike Air Zoom Pegasus 38. Denne sko har prøvet på, at udvikle løsninger til forgængerens svagheder. Mange af jer har fortalt mig, at I havde en fremragende løbepræstation i Pegasus 37, men savnende en bedre overdel. Dette problem er nu blevet løst.

Nike Air Zoom Pegasus 38

Pegasus har udvidet plads til dine tæer. Mesh-materialet på skoens overdel er også en forbedring, kombineret med en mere polsret og længere tunge. Hælen er også blevet re-designet, så den nu matcher løberens "must-haves". Jeg kan især godt lide det nye blonde system i denne model; forestil dig et W mønster lavet af snørebåndene, som smyger sig tilpas rundt om foden og skaber en mere passende justering.
Nike er virkelig lykkedes med denne version af Pegasus modellen. Hvis du leder efter et par sko, som fungerer til alt, så skal du overveje den nye Pegasus model. Skoen har en omsluttende polstring, som er god til lange løbeture, men du kan sagtens også træne din hastighed med disse sko, på grund af skoens mellemsål. Man kan sammenligne skoen med Nike React Infinity Run 2 selvom denne sko ikke har et Zoom Air-kammer. Nike Air Zoom Pegasus 38

Du kan også nyde mellemdistancer såsom 10K eller Halv Maraton. Jeg vil ikke anbefale skoene til maratonløb, fordi man får en mindre behagelig følelse på grund af Zoom Air, hvilket giver en stiver følelse i forfoden.

Nike Air Zoom Pegasus 38

Pegasus 38 er blevet til referenceskoen til løbere op til 80kg, som passer til alle fra nybegynderen til den erfarne løber, intervaller og distance. Alt inkluderet i en virkelig konkurrencedygtigt pris for et Nike-produkt. Du kan finde dette produkt på Top4Running, samt kampagner og eksklusive priser.

Chemi (Top4Running ambassador)