VINTERUDSALG: OP TIL 60% RABAT Tjek tilbuddet
ASICS WORLD EKIDEN 2021

ASICS WORLD EKIDEN 2021

1. 11. 2021 4 min. Læsning

Det virtuelle stafetmaraton ASICS WORLD EKIDEN går ind i anden runde. Og her er 3 uovertrufne grunde til at deltage på forhånd:  Du kan få verden i bevægelse med et positivt mindset fra den 10. til den 22. november. Tilmelding er gratis  Hver deltagelse genererer en donation til Deutsche Depressionshilfe (Tysk Depressionshjælp).

Oplev teamwork og konkurrenceånd i Ekiden - virtuelt.

Det virtuelle stafetmaraton ASICS WORLD EKIDEN fortsætter til anden runde. Og her er 3 uovertrufne grunde til at deltage på forhånd:

  • Du kan få verden til at bevæge sig med en positiv tankegang fra den 10. til den 22. november.
  • Tilmelding er gratis
  • Hver deltagelse genererer en donation til Deutsche Depressionshilfe (tysk depressionshjælp)

Fra nu af kan folk med alle evner tilmelde sig i hold på op til seks personer. Sammen skal de gennemføre maratondistancen på 42,195 km i en stafet fra den 10. til den 22. november: tre etaper på 5 km, to på 10 km og en på 7,195 km. Mottoet "Run together, uplift the world" leder opmærksomheden hen på motionens positive indvirkning på mental sundhed. For hver løber, der tilmelder sig ASICS WORLD EKIDEN 2021, donerer ASICS €2 til Deutsche Depressionshilfe (tysk depressionshjælp). Hvert hold på 6 personer vil derfor generere €12. 

Så bliv inspireret, motiveret og udfordr dine grænser, mens du konkurrerer mod hold fra hele verden.

Registreringen

Holdkaptajnen sammensætter et hold på seks personer. Det er vigtigt at bemærke, at hvert holdmedlem skal tilmelde sig selv. Den nemmeste måde at gøre dette på er, at kaptajnen registrerer sig først og opretter et hold. Når registreringen er færdig, bliver kaptajnen bedt om at invitere andre holdmedlemmer til at slutte sig til holdet via et unikt link. Dette link kan derefter sendes direkte via sms eller e-mail eller kopieres og indsættes i din egen besked. Kaptajnen opretter holdet, og alle andre medlemmer skal tilslutte sig dette hold (der kan højst være seks holdmedlemmer). 

Tilmelding er mulig via Runkeeper-appen til ASICS World Ekiden 2021 samt via tilmeldingssiden for begivenhederne. 

Tilmeld dig her!

Kurset

Hvert holdmedlem skal løbe en distance på mellem 5 og 10 km, så I gennemfører et maraton sammen. Følgende opdeling  er planlagt: Tre etaper på 5 km, to på 10 km og en på 7,195 km. Mindre hold kan dog også deltage i ASICS World Ekiden 2021. Hvis du ønsker at løbe med mindre end seks holdmedlemmer, skal nogle løbere gennemføre flere etaper ved at tilmelde sig flere gange og altid slutte sig til det samme hold. Alle seks delstrækninger skal udfyldes og følges i ASICS Runkeeper™-appen for at gennemføre stafetløbet med succes.
Gallery

 Tracking

Følg dit Ekiden-løb i realtid med ASICS Runkeeper-appen. For at starte din løbetur skal du åbne appen på din mobilenhed og gå til fanen Opdag (iOS) eller fanen Løbeture (Android). Vælg ASICS World Ekiden 2021, og tryk på "Track run now". Løb. Når du har tilbagelagt din distance, skal du trykke på "Pause" og derefter "Stop" i Runkeeper-appen og gemme din løbetur. Den strækning, du har gennemført, vil automatisk blive offentliggjort på ASICS World Ekiden 2021-resultatsiden.

Løb sammen og styrk verden mentalt

ASICS inviterer løbere* over hele verden til at løbe sammen for at forbedre deres mentale velbefindende. ASICS, der er en forkortelse for det latinske "Anima Sana in Corpore Sano", eller "et sundt sind i en sund krop", har i mere end 70 år været fortaler for sportens positive indvirkning på krop og sind. I dag, i 2021 og fremover har ASICS til formål at inspirere og støtte millioner af mennesker til at træne for deres mentale sundhed.
 
Da ASICS WORLD EKIDEN debuterede sidste år, samlede den virtuelle løbebegivenhed mere end 56.000 mennesker fra 179 lande.

Tilmeld dig her!