END OF SEASON SALE! Vælg mellem over 4900 produkter -- days --:--:-- Køb nu
Den nye Nike-holdkollektion – kun tilgængelig hos Top4Running

Den nye Nike-holdkollektion – kun tilgængelig hos Top4Running

16. 2. 2021 2 min. Læsning

Bliv klar til din næste konkurrence. 

Gå du og ærgre dig over, at professionelle atleter altid er iklædt det mest stilfulde tøj, imens du mister sekunder eller centimeter, fordi du ikke føler dig godt tilpas i dit ejet løbetøj?

Vi løser dette problem med vores nye Nike atletiske holdkollektion, som kun er tilgængelig på vores hjemmeside, Top4Running!

Med den nye Nike holdkollektion kan du endelig løfte dit konkurrencetøj til et helt nyt niveau!

Kun her på Top4Running tilbyder vi helt nyt Nike-tøj i flere forskellige farver, just-in-time med, at de Olympiske Lege skal afholdes i år. Der er sikkert også noget for din klub.

Tjek det ud her!

Vi har allerede overbevist Nele Weßel, tysk vicechampion U20 på 800m, og Julius Lawnik, 3.ved Europamesterskabet og flere gange tysk mester I 1500m, om at prøve vores nye kollektion til et photoshoot!

Nele er særlig overbevist om materialets kvalitet, og Julius har udtalt, at ”det er det bedste holdtøj han nogensinde har haft på!”

feeffd

Men uanset om du løber, sprinter, springer eller kaster – så har vi de rigtige stilarter til enhver disciplin, størrelse og præference! Tjek vores kollektion ud her og sammensæt en pakke til til og dit team, eller lad vores eksperter rådgive dig gratis.

Køb nu!

Tøjet kan også trykkes med klub logoet eller andre grafiske elementer.

Hvis du har spørgsmål, er vi personligt til stede til et stort antal mesterskaber. Du kan kontakte os når som helt via e-mail: sales@top4sport.com fra mandag til søndag!