Vandtætte sko - Vælg din model, og træn når som helst! Køb nu
RunMotion Coach - Start 2022 på den rigtige måde

RunMotion Coach - Start 2022 på den rigtige måde

5. 1. 2022 3 min. Læsning

RunMotion Coach er den førende coaching app i Frankrig. Start 2022 på den rigtige måde.

For at starte året på den helt rigtige måde, har vi iTop4Running besluttet at slå os sammen med RunMotion Coach og vi kan derfor tilbyde dig personaliseret coaching, så du kan opnå dine sportsmål. I den anledning kan du starte dit år med os.

Med TOP4RUNNING får du 1 måneds gratis premium abonnement med koden TOP4RUNNING og du bliver medlem af et fællesskab, der består af mere end 200.000 atleter.

LAD OS GØRE DET

Hvad er RunMotion Coach?

RunMotion Coach er den førende coaching app i Frankrig, skabt af de bedste trænere og er tilgængelig 24/7. De giver dig både en træningsprogram samt relevante råd og vejledning.

Download app

Et skræddersyet og udviklende træningsprogram
Hver løber får sit eget personlige træningsprogram baseret på erfaring, tid og mål takket være den kunstige intelligens, appen benytter. Med andre ord: personligt niveau, personligt mål.

Hvor kommer det fra? 

RunMotion Coach blev skabt under et løb mellem Guillaume & Romain ADAM. De havde flere løbevenner, der gerne ville drage nytte af træningsprogrammer, så de enten kunne blive klar til deres første trail-løb, løbe et maraton under 3 timer eller bare forbedre deres tid. De ville derfor gerne skabe en service, der var tilgængelig for så mange som muligt. RunMotion Coach er nu en større spiller inden for digital coaching i Frankrig og er i fuld gang med at udvide internationalt.

Runmotion CoachBeskrivelse: Guillaume (venstre) og Romain (højre) ADAM, medstiftere af RunMotion Coach og løber et maraton på hhv. 2:28 og 2:38.

Hvem er det for?

RunMotion Coach er nu udviklet til alle typer af løbere. På grund af trænernes alsidighed finder du planer til trail-løb og løb på vej.

Du kan vælge at træne op til:
- 5km
- 10km
- Halvmaraton
- Maraton
- Trails
- Ultra-trails (fra 80km to 160km)

Du kan også sætte et mål for dig selv:
- At starte med at løbe
- At løbe regelmæssigt
- At tabe vægt
- At stoppe med at ryge via løb

Runmotion coach

Hvad er fordelene?

Brugeroplevelse: Du får et forhold til en digital coach, der hjælper dig via automatiserede beskeder (via en chatbot). Det er den eneste sports-app, der kan dette.

RunMotion Coach har endda integreret sportspsykologi med muligheden for, at du selv kan vælge din træners personlighed. Vælg mellem positiv, autoritær eller filosofisk.

Sprog: Indtil videre findes appen på engelsk, fransk og spansk.

FÅ DIN FØRSTE PREMIUM MÅNED GRATIS MED KODEN: TOP4RUNNING
LAD OS PRØVE

Runmotion coach 3