END OF SEASON SALE! Vælg mellem over 4900 produkter Køb nu
Valencia Marathon 2022 Recap

Valencia Marathon 2022 Recap

12. 12. 2022 2 min. Læsning

Den 4. december nød vi igen en fantastisk løbsweekend med vores ambassadører. Spanien var landet, og Valencia var løbebyen. Læs vores opsummering af det fantastiske Valencia Marathon 2022.

Hvorfor ønsker alle professionelle atleter at konkurrere ved Valencia Marathon? Selvfølgelig for at gå hurtigere. En af de hurtigste baner i Europa, hvor alle vil smadre deres Marathon PB.

Valencia Marathon

Go Faster. Together.

Vi landede med en stor gruppe af vores ambassadører, som var klar til at møde endnu en stor udfordring - Valencia Marathon 2022.

For at starte denne fantastiske rejse lavede vi et Shake Out Run gennem Valencia sammen, lærte byen bedre at kende og dele maratonstemningen med alle løberne herude.Valencia Marathon 2

Klar-Parat-Start


Bare et par timer senere... dagen var her! Marathonet er lige om hjørnet, og hvis du ikke er nervøs, er du ikke klar... men det var vi!
Klokken 8:15 begyndte de hurtigste atleter at yde deres bedste, og som vi ved: i et maraton kan alt ske! Men vores ambassadører nød hver kilometer og kæmpede for at opnå et nyt personligt rekord!

Valencia Marathon 3

Valencia - Den hurtigste by i Spanien


Kelvin Kiptum vandt mændenes løb på 2:01:52
Men det er ikke alt: tredjehurtigste mand i verden, en ny banerekord ved Valencia Marathon og den hurtigste maratondebut nogensinde. Bare WOW!
I kvindernes løb vandt Amane Beriso også med en virkelig verdensklassetid (2:14:57).

Valencia Marathon 4Sandheden er: Hvis du leder efter det perfekte vejr til et maraton i december og en flad, hurtig bane, hvor du kan nå dit personlige bedste, er Valencia Marathon dit løb.

Tjek mestrenes sko

Se modeller