ASICS Gel-Nimbus 24: Mere energi. Mindre vægt. Maximum komfort.

ASICS Gel-Nimbus 24: Mere energi. Mindre vægt. Maximum komfort.

18. 3. 2022 3 min. Læsning

ASICS Gel-Nimbus 24 er her med flere opdateringer end der nogensinde er lavet på den populære sko. Men hvad er nyt? Læs mere om forskellene mellem ASICS Gel-Nimbus 23 og ASICS Gel-Nimbus 24 her.

En af ASICS' mest populære langsistancesko blev lanceret i dag, og den fik en helt ny opdatering! ASICS Nimbus havde ry for sko til lange, rolige løb - indtil nu! Den 24. udgave kommer med de fleste opdateringer indtil videre. For første gang nogensinde fik den det berømte blastmateriale, som er elsket af løbere over hele verden. Dette gør løbeskoen mere dynamisk og lettere.

Galleri

Hvem passer ASICS Nimbus 24 til?

Nimbus 24 er den  blødeste og mest polstrede ASICS Road Running Sko. En drømmemaskine til alle, der elsker en plys-tur. Det giver dig maksimal komfort og dæmpning. Dette er muligt på grund af det integrerede FF BLAST Plus-skum til blød, let og energisk dæmpning. Parret med 3D Space Construction og GEL-teknologien giver den maksimal komfort.

Desuden tager ASICS højde for de forskellige omstændigheder og behov hos mænd og kvinder i løbesko. Sportsmærket arbejdede med en kønsspecifik teknologi, mens de udviklede den nye ASICS Gel-Nimbus 24. 3D-konstruktionen, trusstic-teknologien og mellemsålsskummet er tilpasset perfekt til forskellige fodformer, knoglestrukturer og løbeskridt for mænd og kvinder. 

Udover dette tilbyder det bløde konstruerede mesh integreret støtte og åndbarhed med et premium touch og udseende. Balancen opnås gennem farver, materialer og teksturer.

Galleri

Hvad er nyt? ASICS Gel Nimbus 24 vs ASICS Gel Nimbus 23

Der er tre vigtige opdateringer fra ASICS Gel-Nimbus 23 til Gel-Nimbus 24. 

1.  FF BLASTPLUS MELLEMSÅL  dæmpning for øget komfort, blødhed og energi tilbage i en let(tere) vægtpakke.

2. FULL GROUND CONTACT ydersål for forbedret løbekomfort og blødere overgang fra hæl til tå. Den trusstiske teknologi er integreret i værktøjet ved at udvide det øverste lag af Flytefoam til mellemfoden.

3. NY TUNGE-KONSTRUKTION  for forbedret pasform og komfort

  GEL-Nimbus™ 24 GEL-Nimbus™ 23
Vægt M 290g / K 247g M 310g / K 260g
Mellemsål Højde M 26-16mm / K 28 - 15mm M 25-15mm / K 27 - 14mm
Dråbe M 10mm / K 13mm M 10mm / K 13mm
Mellemsål materiale FF Blast™ Plus / Flytefoam FF Propel / Flytefoam
Gel Bagfod Synlig / Forfod Bagfod Synlig / Forfod
Jordkontakt Fuld jordkontakt Lateral fuld jordkontakt
Overdel Konstrueret mesh Konstrueret mesh

 

Se ASICS Gel-Nimbus 24 her!