pic

Om os

Top4Running er stedet for alle løbere. Uanset om du løber inde i byen, på banen eller stien, giver vi dig et komplet udvalg af de perfekte sko, som passer din løbestil. Du finder også en enestående kollektion af stilfuldt og funktionelt tøj, som gør løb lidt sjovere. Vi tilbyder selvfølgelig også andet udstyr, såsom rygsække og meget populære sportsure. Vi mener, at kvalitet betyder noget, derfor har vi kun det mest avancerede udstyr af højeste kvalitet af verificerede globale mærker.

Der er en million grunde til, at vi løber, og en million måder at nyde det på. Uanset om du prøver at slå verdensrekorder eller bare løber for sjov, på banen eller i skoven, alene eller sammen med dine venner, regelmæssigt eller bare en gang imellem, har vi alle en ting til fælles - glæden ved at løbe. Vi er et erfarent team af løbere, og vi vil dele den glæde med jer. Vi har et formål om, at få endnu flere til at løbe, fortsætte med at blive bedre til at løbe, og nyde det.

TOP4SPORTS historie

2010

Top4Sport oprettet. Begyndelsen på vores samarbejde med Nike

2011

Starter et samarbejde med FC Slovan Liberec, der spiller i den 1. tjekkiske fodboldliga.

2012

Specialiseret 11teamsports online butik lanceret.

2013

Top4Running og Top4Fitness online-butikker lanceret.

2014

11teamsportss butik åbnede i Prag, den mest moderne butik i Centraleuropa specialiseret i fodbold. Vi samarbejder med over hundrede klubber fra første liga til regionalt mesterskab.

2015

Udvidelse til Slovakiet. 11teamsports butik åbner i Bratislava. Premium Top4Running-butik åbner i Prag. Samarbejde med det tjekkiske atletikforbund etableret.

2016

Blev partner i det slovakiske fodboldlandshold.

2017

Udvidelse til Ungarn og Rumænien. Samarbejder med syv fodboldhold i første liga i Tjekkiet og Slovakiet.

2018

Udvidelse til Tyskland, Østrig og Spanien. Top4Street online shop lanceret.

2019

Top4Sport bliver et stolt medlem af 11TeamSports Group, den største europæisk butik specialiseret i fodbold.