Højdepunkter i 2021

Højdepunkter i 2021

29. 12. 2021 10 min. Læsning

Et begivenhedsrigt år for Top4Running-fællesskabet er ved at nå sin ende. Vi var tilstede ved flere af de største sportshøjdepunkter, såsom German Athletics Championships, Berlin Marathon og European Cross Country Championships. Endnu et højdepunkt var, at vi endelig åbnede vores egen flagskibsbutik i Berlin i august! 

Et begivenhedsrigt år for Top4Running-fællesskabet er ved at nå sin ende. Vi var tilstede ved flere af de største sportshøjdepunkter, såsom German Athletics Championships, Berlin Marathon og European Cross Country Championships. Endnu et højdepunkt var, at vi endelig åbnede vores egen flagskibsbutik i Berlin i august! 

Et tilbageblik på året 2021

Januar

Lancering af vores eksklusive kollektion: Nike x Top4Running

I januar var vi den første løbeshop til at lancere vores atletik-kollektion sammen med Nike. Den eksklusive kollektion er kun tilgængelig i Top4Running-butikken. Det lykkedes os at overbevise Nele Weßel og Julius Lawnik at bære de innovative outfits allerede inden lanceringen. Formålet med kollektionen? Enhver løber skal føle sig komfortabel i sit konkurrence-outfit. Er det tilfældet, så er du i stand til at perfome til dit absolut bedste.

Nike Team

Shop Nike Team-kollektionen

 

Februar

German Indoor Championships i Dortmund

German Indoor Championships i Dortmund fandt sted i februar under strenge hygiejnerestriktioner. Desværre var det kun en del af eliten, der fik lov til at deltage, mens der heller ikke var nogen tilskuere på lægterne.

Vores Top4Running-ambassadører Djamila Böhm, Nele Weßel, Jana Reinert og Karl Bebendorf var i stand til at kvalificere sig på trods af de svære omstændigheder og deltog med succes i forskellige discipliner: Djamila på 400 meteren og derfor den korteste distance, mens Nele og Jana kæmpede mod hinanden på 800 m-distancen. Nele missede akkurat en medalje med sin fjerdeplads. Karl formåede at træde op på podiet, da han flot vandt bronze i 1500-meterløb. 

Gallery

 

Marts

Menstruationscyklussen og konkurrencesport

I marts lancerede ASICS Sakura-kollektionen: En eksklusiv kollektion for kvinder. Sakura er japansk og betyder kirsebærblomst, og derfor er kollektionen baseret for deres farver. Top4Running tog denne kollektion som en mulighed for at skyde den første kvinde-fokuserede kampagne med Djamila Böhm. I den producerede video taler vores Top4Running-ambassadør om emnet, der har fået alt for lidt opmærksomhed før i dag: Nemlig menstruationscyklussens rolle i atletens liv. Djamila er en konkurrerende atlet, og hun fortæller, hvordan hun formår at balancere sin mestruation med sporten.

Klik her for at se videoen

 

Juni

German Championships

The German Championships i Braunschweig kunne endelig finde sted med publikummer, hvilket gav en lille følelse af normalitet. Selvom kun en meget begrænset mængde tilskuere fik lov at komme på stadion, kunne det ikke mærkes på atmosfæren.

Vores fire Top4Running-ambassadører, Djamila Böhm, Nele Weßel, Jana Reinert and Karl Bebendorf kvalificerede sig alle til German Outdoor Championships. Karl gjorde et stort kup: han blev nemlig sensationelt kåret til tysk mester i 3000 m forhindringsløb, mens Djamila vandt bronze i 400 m hækkeløb. Igen var Florian Kurrasch på plads som fotograf og formåede at tage emotionelle billeder til Top4Running-fællesskabet. 

Gallery

 

Juli

Go Faster. Together.-kampagnen.

I juli var vi endelig i stand til at lancere for første brand-kampagne. Det gjorde det muligt for os at vise flaget, så omverdenen kunne se, hvad Top4Running handler om: et løbefællesskab forenet af løbere fra forskellige lande i verden, der er forenet på banen, på vejen eller på stierne. Vi slipper holdets store kraft løs, der gør alle i stand til at løbe hurtigere. Uanset hvor du starter.

Gallery

Klik her for at se videoen

Adidas Photoshoot i Paris

I august skød vi billeder med adidas i Paris. Hvad handlede det hele om? Den hurtigere adidas Adizero-familie! Som kun fortsætter med at vokse. Se eksklusive billeder af indtrykkene fra vores photoshoot i videoen:

Adidas Shooting Paris

Klik her for at se videoen!

 

August

Endelig! Top4Running butiksåbning

Du har siden august måned kunne spotte vores flagskibsbutik i Berlin, hvor du kan prøve de nyeste løbesko, pigsko og løbe-outfits. Vi fejrede åbningen med et shakeout-løb med Berlin Track Club. Butikkens kerne? Vores Currex 5D Lab! Her kan du virkelig tage din løbeanalyse til næste niveau. Er du i Berlin, bør du definitivt kigge forbi for at få det meste ud af dine løbesko- og teknik.

T4R Store

Klik her for at se butiksåbningen

Berlin Half Marathon

Halvmarathon i den tyske hovedstad kaldte på os! Og sikke en dag det var. Samlet set 15.096 løbere fra 130 lande var tilstede, hvoraf 14.508 var løbere. Den kenyanske Joyciline Jepkosgei satte en sensationel banerekord, der lød på bare 65:16 minutter. I mændenes løb var det kenyanske Felix Kipkoech, der løb på årets hurtigste tid: nemlig blot 58 minutter og 57 sekunder. 

Med Lisa Rihm, Tom Gröschl og Xavi Fernandez havde vi tre af vores Top4Running-ambassadører, da startskuddet lød. Det bedste af det hele var, at de alle tre løb deres personligt bedste tid! Det taler for, at Berlin Half Marathon kan noget helt specielt.

Gallery

Verdensklasse i Zürich: Diamond League-finalen

Det var tid til Diamond League-finalen! Hvem ville vinde den store præmie og hive trofæet med hjem? Et samlet beløb på knapt 16 millioner danske kroner var på højkant. 
Vi takker Puma for invitationen til dette fantastiske event. Sammen med løbebrandet kunne vi fange eftermiddagen til vores Top4Running-fællesskab.

Gallery

Vlatava-løbet

Samme måned havde vi endnu et Top4Running-højdepunkt: Vlatava-løbet! "Vores løb" dækker hele 360 km og starter i Šumava i det sydlige Tjekkiet og hele vejen til Prag. Det tager dig langs stier på landevejene, igennem Šumava National Park og langs smukke floder. Du får en fascinerende udsigt fra bakkerne, mens du løber ned i dalen og igennem historiske landsbyer i det sydlige og centrale Bohemia. Du løber både om dagen og om natten – alt i alt en unik oplevelse.

Den enorme distance bliver løbet som et stafetløb med 8-12 løbere pr. hold. Selvfølgelig havde vi et internationalt hold på plads, der bestod af Jan Kürsten, Sassimoves, Iva Kopkova og Xavi Fernandez

Lød det som noget for dig? Vlatava-løbet finder også sted i 2022. Sæt kryds i kalenderen d. 14-15 maj! 

Klik her for mere info

Berlin Marathon

Med troen #restartrunning, lød startskuddet til Berlin Marathon! En rigtig klassiker i maraton-verden. Ikke mindst takket være Eliud Kipchoge, der satte en ny verdensrekord til Berlin Marathon tilbage i 2018. Tiden lød på blot 2:01:39. 

I år var Berlin Marathon også det største maraton siden begyndelsen af corona-pandemien. I næsten perfekte løbe-omstændigheder, sol og 18 grader, var det tid for 24.796 deltagere at påbegynde løbet.

Vores Top4Running-ambassadør Lisa Rihm formåede at sætte ny personlig rekord med sin tid på blot 2 timer og 53 minutter. Tillykke med den flotte bedrift fra hele Top4Running-fællesskabet. Derudover rejste vores partnere fra Storbritannien også til Berlin for at løbe deres debut-maraton.

Berlin Marathon

Klik her for at se videoen og mærk den særlige atmosfære

Indsigter efter løbet med Philipp Pflieger

Den bedste tysker under Berlin Marathon var Philipp Pflieger, der kom i mål med sin tid, der lød på 2:15:01 timer og han kunne dermed sikre sig en flot 16. plads blandt et stærkt felt. Dagen efter besøgte han vores Top4Running-butik sammen med stifteren af Icylence, Alex Siegmund, og gav os et glimt af kulisserne bag livet som maraton-løber: 

Hvordan trænede han før maratonløbet i Berlin? Hvordan ser selve maratondagen ud? Er hans arbejdsdag slut, når han kommer i mål eller han har stadig andre forpligtelser? Han tog os igennem dagen og sine følelser, men gav os også insider-viden omkring sit udstyr.

Pflieger

 

Oktober

Barcelona Halfmarathon

Top4Running-ambassadører og personale rejste fra store dele af Europa til Barcelona, Spanien for at deltage i halvmaratonet som "Black Team". Udover selve løbet var det en unik oplevelse med et telt i VIP-området samt en plads i elite-startfeltet for hele holdet.

Gallery

 

November

Go Faster Together blev en realitet!

Det var tid til at sprede vores budskab #GoFasterTogether i verden. Og hvilken bedre måde at gøre det på end til et episk maraton, hvor du kunne angribe din personlige rekord og stå sammen ved startskuddet for at besejre kilometerne?

Vores mission? At hjælpe de ni løbere fra vores hold at opnå deres personligt bedste tid. Ved 40. kilometer samledes de alle og løb de sidste to kilometer. En unik følelse!

Gallery

"Beat the best" med Currex

Det næste top event i vores flagskibsbutik! Currex grundlæggeren, Björn Gustafsson, var tilstede i butikken for at finde den løber med den bedste løbeøkonomi i Berlin. Også atleter fra Berlin Track Club deltog med os. 

 

Gallery

10 kilometer San Sebastián

Endnu en løbedag for Blackteam! Og sikke en dag det var! Vores hold lykkedes med at komme på alle podier i mændenes kategori med Mustapha og Mael fra Frankrig samt Marino fra Kroatien. Vores kvindehold missede akkurat podiepladser, men kom ind på en flot fjerdeplads. Derudover formåede vores butiksdrenge Noah og Robel at levere et stærkt løb.

10k

 

December

Top4Running x Eintracht Frankfurt

I den kommende sæson vil vi levere udstyr til atletik-afdelingen i Eintracht Frankfurt med vores Nike-kollektion. Partnerskabet blev præsenteret af vores topatlet Carolin Schäfer m.fl.

Eintracht Frankfurt

Skal vi også sørge for udstyr til din klub? Så kontakt os!

Cross EC Dublin

Det sidste internationale løbehøjdepunkt i år var European Cross Country Championships in Dublin. Florian Kurrasch var tilstede for Top4Running og kunne fange mange emotionelle øjeblikke. Du kan finde alt, der er værd at vide, på vores blog.

Gallery

Klik her for at få endnu flere indsigter!