MID SEASON SALE - Spar op til 60 % på udvalgte varer KØB NU
Lær Julia Samuelsson at kende: T4R-ambassadør og HR- og kundeservicespecialist

Lær Julia Samuelsson at kende: T4R-ambassadør og HR- og kundeservicespecialist

13. 9. 2022 5 min. Læsning

Mød holdet og lær Julia Samuelsson at kende!

Det er ikke engang et år siden, at vores svenske Top4Running-ambassadør samt HR- og kundeservicespecialist Julia Samuelsson kom ombord. Men hvordan startede hendes rejse, hvordan ser hendes hverdag ud nu, og hvor er hun på vej hen i fremtiden? Få at vide, hvordan hun opfatter, hvor hun står, og hvad hendes ambitioner er i følgende artikel:

1

1. Hvordan startede din rejse hos Top4Sport/Top4Running? Uddyb venligst, hvordan du lærte om virksomheden, og hvad dine oprindelige forventninger var...

Da jeg dimitterede fra min bachelor i psykologi i juni 2021, ledte jeg efter et job, som jeg kunne kombinere med at forfølge mine drømme og mål som atlet. Jeg havde brug for noget, der ville give mig den fleksibilitet og frihed, jeg har brug for til at træne, konkurrere og rejse 365 dage om året. Jeg, og alle omkring mig, troede, at det var en umulig ligning, men da jeg fandt kundeservicestillingen hos Top4Running blev det endnu engang bevist, at intet er umuligt. Jeg fik ikke kun friheden til at arbejde, når det passer mig, men jeg fik også arbejdet med min passion for løb og mennesker. Jeg elskede virksomheden og dens stemning fra dag ét, og der var ingen tvivl om, at dette var virksomheden for mig. Da jeg var ivrig efter at blive mere involveret i virksomheden og havde plads til flere arbejdstimer. Jeg gik fra at arbejde 10 timer om ugen til 25 timer om ugen, og på få måneder, begyndte jeg at arbejde med HR og de svenske sociale medier. Det, at jeg fandt Top4Running som medarbejder, og at de gav mig muligheden for at vokse ind i de roller, jeg har nu, føles lidt som en "en-i-en-million" og "alt for god-til-at-være- sandt” da det passer så godt til mig og min situation!

4

2. Hvad vil det sige at være semi-pro atlet? Hvordan oversættes det til hverdagen? Hvad er dine nuværende mål/ambitioner/drømme?

For mig betyder det meget træning, meget spisning, meget søvn og en masse planlægning. Jeg træner ofte to gange om dagen, og ind imellem arbejder jeg hos Top4Running, mens jeg lader min krop restituere, som regel på sofaen. Mit største mål lige nu er at kvalificere mig til OL i Paris 2024!

9

3. Når du har flere roller, hvordan klarer du alt inden for 24 timer? Kan du beskrive din hverdag? Hvordan ser din "normale" dag ud? Hvad er dine rutiner?

Normalt starter jeg min dag med et morgenmøde og morgenmad. Så svarer jeg på mails fra kunder, inden jeg skal til min første træning! Når jeg kommer hjem, forbereder jeg hurtigt min frokost og begynder at arbejde på mine HR-relaterede projekter. Ofte har jeg en form for møde eller interview. Om eftermiddagen plejer jeg at arbejde med ambassadørerne, oversættelserne og den svenske Instagram-konto, inden det er tid til min anden træning. Jeg prøver normalt at være færdig med arbejdet før min anden træning for at sikre, at jeg har fri om aftenen til at rydde hovedet, lave mad, spise aftensmad og tilbringe tid med min kæreste! Jeg har altid været meget effektiv i alt, hvad jeg laver, og jeg har svært ved at acceptere langsomme projekter. Dette kan selvfølgelig være både godt og dårligt, men det giver mig mulighed for at gøre meget på en begrænset tid!

7

4. Hvordan er det at være ambassadør hos T4R? Og hvordan fungerer det med ambassadørprogrammet generelt?

At være Top4Running-ambassadør giver så mange flere fordele, end jeg forestillede mig, da jeg tilmeldte mig. Du bliver en del af et kæmpe fællesskab og team med alle slags løbere på alle niveauer og distancer, hvilket er meget unikt og så fedt. Uanset hvilket niveau du er på, kan I altid finde inspiration hos hinanden, da I har samme passion for løb. Alle T4R-ambassadører er aktive på sociale medier og deler inspiration og motivation med hinanden og vores følgere, men vi mødes også i det virkelige liv under forskellige arrangementer, som T4R-teamet deltager i. I weekenden tog jeg til EM i München sammen med T4R-ambassadørholdet for at løbe et 10k landevejsløb og se mesterskaberne. Det var helt fantastisk. Ikke kun at løbe sammen med holdet, men også at møde alle disse passionerede løbere og individer. Det var bare en uforglemmelig oplevelse! Udover det får vi også chancen for at prøve nye fede produkter fra alle de største løbebrands.

2

5. Hvor ser du dig selv i den fjerne og nære fremtid?

I den nærmeste fremtid ser jeg mig selv som en professionel, snarere end en semi-professionel, atlet. Jeg håber at kvalificere mig til OL og tage medaljer ved internationale mesterskaber! Jeg vil fortsætte mine studier med en kandidatgrad, måske i kriminologi. I den fjerne fremtid ser jeg mig selv med en stor familie, rejser og bor i forskellige lande i verden!

3