MID SEASON SALE - Spar op til 60 % på udvalgte varer KØB NU
Vores Brand Credo: Go Faster. Together.

Vores Brand Credo: Go Faster. Together.

2. 8. 2021 2 min. Læsning

Hurtigere gennem fællesskabets styrke.

2021 er vores år, Top4Running -året. Vi vil vise alle løbere derude, hvem vi er, og hvad vi tror på. Tiden er inde til at komme med en erklæring om os som et brand.

Hvorfor? Fordi vi ikke bare er endnu en butik. Vi er anderledes. Fordi vi lever for at løbe, og vi tror på vores styrke til at støtte løbere fuldt ud - med magien i at være en del af vores fællesskab. 

 

 Vi samler løbere - fra landevejen til løbebanen og trail, fra en olympisk atlet til en håbefuld amatørløber. Vi er der for at støtte dig, hvor som helst og når som helst, fordi vi virkelig tror på teamets styrke. 

fdfef

Vi ved, at hver løber er unik, men vi har alle et fælles mål, og det er at blive hurtigere. Vores brandkampagne formidler dette enkle budskab: Vi forener løbere fra de forskellige discipliner (vej, bane, sti) og lande (Tyskland, Spanien, Italien, Frankrig, Østrig), og at den fælles styrke, fællesskabet, er den styrke, der tillader hver enkelt løber til at blive hurtigere.

Vi vil invitere alle løbere derude til at blive en del af os og vores ambassadører på denne rejse. Den bedste løsning er måske ikke længere at forfølge din vej alene, den bedste løsning er at køre som et hold. Vi giver dig ikke kun de bedste løbesko og racertanke, vi er et fællesskab af læger, ernæringseksperter, undervisere og eksperter, og vi ved, at kun holdets støtte har magten til at gøre dig hurtigere. Vi vil altid være der for at støtte dig til det næste niveau.

Join the journey #GoFasterTogether

Instagram