Gratis løbegave ved hvert køb over 1100 kr. og 1500 kr. Jeg vil gerne have en gave
Sådan vælger du høretelefoner til løb

Sådan vælger du høretelefoner til løb

11. 5. 2023 4 min. Læsning

Lytter du til musik, podcasts eller lydbøger, når du løber? Leder du efter de rigtige høretelefoner, men ved ikke hvilke du skal vælge? Vi har nogle tip til dig.

I ørerne eller bag ørerne?

Når du køber høretelefoner, skal du fokuserer på de ting, der betyder noget for lige netop dit behov. In-ear-høretelefoner såsom Sony AS210 giver normalt mere komfort når du træner, da de ikke falder ud af ørerne med det samme. Selv i et hurtigere tempo falder de ikke ud. Man kan også vælge de klassiske "stik", Sony EX110AP. Begge versioner af høretelefonerne fra Sony kan styres direkte med ledningen, så du slipper for at skulle trække mobilen ud når du løber. 

Sony Høretelefoner


Kablet eller trådløse høretelefoner?

Kablet høretelefoner vinder i udvalget, prisen og batterilevetid (de har ingen :) ), hvorimod trådløse høretelefoner vinder i komfort, højere lydkvalitet og udvidede funktioner, såsom en mikrofon, så du nemt kan ringe til en ven, når du løber. Trådløse sportshovedtelefoner kan forbindes med smartphone via Bluetooth, hvilket er det største spild af energi, fordi du hele tiden skal oplade høretelefonerne. Fordelen ved Sony WF-SP800N trådløse hovedtelefoner er opladningsetuiet, hvor de bliver opladet i yderligere en time, når du tænder hovedtelefonerne i kun 10 minutter!

Helt trådløse hovedtelefoner eller trådløse med ledning bag ørerne?

Dette handler om dit behov og dine præferencer. Dem med ledningen bag ørerne sikrer en " følelse af, at de ikke falder ud af ørerne" og trykknapkontrol. Derimod er der nogle løbere, som synes at kablen kan være irriterende, fordi det hænger rundt om halsen, selvom det kan justeres. Til sådan en løber anbefaler vi  Sony WF-SP800N, den højeste model af sportshovedtelefoner fra Sony, som du kan få i vores tilbud.

Vores ambassadører Iva og Veronika prøvede WF-SP800N trådløse høretelefoner, og hvad siger de om dem?

Iva: “Jeg blev positivt overrasket over høretelefonerne. Jeg var bange for, at de ville falde ud af mine ører, da jeg hidtil kun havde oplevet trådløse bag min nakke, men takket være de forskellige størrelser valgte jeg den bedste pasform. Hovedtelefonerne falder derfor ikke ud, selvom de ser ud til at være lidt for stor i mine ører. Hurtigopladningssagen er en fantastisk funktion, så jeg behøver ikke styre kablet hele tiden, og i mellemtiden skifter jeg til mit sportsudstyr, og opladningen er klar til min løbetur. Hovedtelefonerne passer til mig i næsten alt vejr, bortset fra når jeg bruger en hætte, "rykker de nogle gange" når jeg rører ved jakken, hvilket kan forhindres ved at indstille kontrollerne i applikationen, som er knyttet hovedtelefonerne. Den anden ulempe er styringen under hurtig tempo eller i regnvejr, fordi hovedtelefonerne er ekstremt følsomme. I stedet for at den næste sang bliver afspillet, spiller jeg den samme fra starten. Alt i alt er jeg virkelig tilfreds med høretelefonerne, og jeg anbefaler dem til alle løbere!

Veronika: "Jeg kan godt lide at lytte til musik når jeg løber, derfor er det vigtigt for mig, at hovedtelefonerne ikke falder eller glider ned. Jeg foretrækker altid trådløse hovedtelefoner, når jeg løber. Sony WF-SP800N er fantastiske, fordi de har god lydkvalitet, reducerer effektivt baggrundsstøjende og den store fordel er batteriets levetid, hvilket jeg kun kan bekræfte! (9 timers hovedtelefoner alene + 9 timers opladningsetui). Jeg forventede ærligt, at de ville klare sig bedre i blæsende vejr, men ud over det sidder de godt fast. De har også et smukt og simpelt design."

Instagram


PRODUKTRÅDGIVNING