Bandager og seler

Albuebandage, sportsbandager, løbebøjle - det er tilbehør, der hjælper med at stabilisere led og muskler under træning. Takket være dem vil du være i stand til at løbe, selv når du lider af mindre skader . Bandager og ortoser fra Top4Running tilbuddet sikrer, at ingen del af din krop bliver overbelastet under træning. De er lavet af materialer med venligt læder. Med dem vil selv helbredsproblemer ikke forhindre dig i at løbe.

Det er et professionelt løbetilbehør , som vil vise sig nyttigt under små og udmattende løbeture . Bestil dem i dag og vær klar til enhver form for løbetur!

Sportsbandage - under hvilke omstændigheder er det nyttigt?

En sportsbandage kan hjælpe med at sikre musklerne ordentligt. Dette er det oplagte valg til eventuelle snit eller skrammer omkring samlinger. Forbindingen anses for at være mere behagelig end de plastre, der let løsner.

Frem for alt hjælper en sportsbandage dog med at opretholde en passende muskeltonus . Af denne grund lægger løbere det ofte på deres ben eller arme profylaktisk, når de begynder at føle selv let ubehag.

En løbebandage er oftest i form af en elastik, der bæres over de muskler eller led, der har brug for støtte.

Kompressionsbånd - kompression til hjælp for løbere

Mens bandagen giver en blid kompression, fungerer et kompressionsløbebånd til en arm eller et ben som typisk < stærk> kompressionsbeklædning . Det betyder, at den virker lidt stærkere på løberens krop og lægger et mærkbart pres på den.

Sådant tilbehør er især nyttigt for dem, der ønsker at pleje deres muskler . Kompressionsbånd holder dem i den rigtige position og beskytter mod stød. Og dette letter bestemt deres regenerering. Kroppen reagerer på tryk, også med yderligere blodtilførsel til musklerne. Som et resultat får de bedre næring og holder sig friske i længere tid.

For mange mennesker er støtte også psykologisk . Dette er, hvad der sker, når du tager et armbånd på, der vender tilbage til fuld kondition efter en skade. At løbe i et trykbånd er mere behageligt – du føler, at noget yderligere stabiliserer dit ben eller din arm.

Løbestøttere - hvordan støtter man leddene under træning?

En knæstøtte kan også gøre det meget lettere at vende tilbage til løb. Til løb sættes et mere omfattende armbånd, oftest fastgjort med velcro. Dens opgave er at stabilisere leddet i den rigtige position og forhindre pludselige bevægelser, der går ud over leddets normale bevægelighed.

Knæstøtten er relativt blød . Mere omfattende, hårdere stabilisatorer, der anvendes umiddelbart efter alvorlige skader, er ikke egnede til sport. At løbe i en ortose vil dog kun være behageligt, hvis du vælger et produkt, der er lavet af materialer, der tillader leddet at blive ventileret.

Albuebeskyttere - vil det være nyttigt under løbetræning?

Løbepuder kan også være nyttige under træning. At lægge dem på hænderne er forebyggende. Albuepude hjælper med fald. Især dem der ofte løber på trails er udsat for sådan en fare.

At glide på våde eller ujævne overflader kan ende med, at du lander på dine albuer og skader dig selv. Albuebeskyttere minimerer risikoen . De er også et must-have tilbehør til folk, der vender tilbage til at løbe fra håndskader.

Bandager og ortoser fra Top4Running-tilbuddet venter på dig. Vent ikke med din ordre!

Vis mere Luk
Filtr