END OF SEASON SALE! Vælg mellem over 4900 produkter -- days --:--:-- Køb nu

Loyalitetsprogram Top4Running Club

Top4Running Club er din direkte adgangsbillet til et udvalgt selskab af løbere, og vi inviterer dig til at begynde at nyde godt af dette allerede nu. 

Vi holder af vores kunder, og derfor har vi lanceret et loyalitetsprogram - Top4Running Klubben, og takket være dette har det aldrig været nemmere at købe dine yndlingsstykker på Top4Running til markedets bedste priser. 

Hvordan fungerer det? Det er meget enkelt! Tilmeld dig Top4Running Club og få 5 % ekstra klubrabat (gælder også for nedsatte produkter). Når du har registreret dig og logget ind, ville den aktive rabatkupon lyse op på din profil i Mine rabatkoder, så du kan se alle priser, der er lavere end de andre.

T4R Club

Og det er ikke alt. Vi vil være de første til at servere alt, hvad der lander i vores lager lige for næsen af dig.  Du vil altid være en værdsat kunde hos os og nyde de bedste løbe-gadgets samt en masse løbefordele og rabatter. 

På denne måde er du sikker på, at den højeste Top4Running-rabat lander lige i din kurv. Du vil også blive informeret om alle nyheder først, så du ikke går glip af vores ekstra Top4Running rabatkoder. 

Hvorfor blive medlem? Her er nogle gode grunde:

  • Du får yderligere 5% rabat fra de aktuelle online priser, for hvert køb på Top4Running.com der er gyldigt for næsten hele udvalget.
  • Du får adgang til eksklusive nyheder og begrænsede produkter, og du vil have en bedre chance for, at du ikke misser din størrelse.
  • Særlige tilbud og rabatter kun for klubmedlemmer

Kærligheden til løb vokser med Top4Running-rabatter

En af hovedårsagerne til, at løb er så attraktivt, er dets enkelhed.  Men ligesom smukke nye kjoler kan give din dag et nyt skær, kan nyt og velsiddende løbetøj give dig et kick og bringe din kærlighed til løb til et helt nyt niveau. Top4Running (du søger os også som topforrunning eller løbetøj) er hjemsted for alle løbere - det er fuldstændig ligegyldigt, om du kan lide at løbe i byen, på marken eller på ovalen. Udstyr dig selv med løbesko, tøj og tilbehør, der passer dig som fod i hose og tjener dig præcis som du forestiller dig.

Rabatter op til 60%

Ud over det faktum, at vi giver rabat på andre produkter hver dag (i øjeblikket finder du mere end 3.000 af dem hos os med rabatter på op til 60 %), har du mulighed for at få en endnu større rabat.

Hvordan melder du dig ind i Top4Running Klub?

Det kunne ikke være lettere, bare tilmeld dig direkte på denne side via "Jeg vil ind i klubben" knappen.

Hvordan anvender jeg en 5% medlemsrabat?

Vi tildeler automatisk rabatten til den e-mail, du har registreret hos Top4Running Klub. Du kan derefter se, at rabatten er aktiv i din kundeprofil på Top4Running.cz i "Mine rabatkoder" sektionen. Du får næsten alle produkter til klubprisen, og det er altid en god ide, er det ikke?

Hvor længe kan jeg være medlem af klubben, hvordan kan jeg forny eller afslutte mit medlemskab?

Dit medlemskab varer op til 365 dage. Du kan administrere dit medlemskab i din brugerprofil. Deltagelse i klubben er frivillig, og du kan til enhver tid opsige den via et link i e-mailen eller via et link i din brugerkonto.