END OF SEASON SALE! Vælg mellem over 4900 produkter -- days --:--:-- Køb nu
Carbonsko Til Mellemlange Distancer: Adizero Takumi Sen 8

Carbonsko Til Mellemlange Distancer: Adizero Takumi Sen 8

20. 1. 2022 3 min. Læsning

Den nyeste trend: carbonsko specielt til mellemlange distancer fra 5 kilometer til et halvmaraton. I vores blog serie Carbonsko til Mellemlange Distancer holder vi dig opdateret på de seneste udgivelser!

Carbonsko er DEN hotteste trend for løbere. Flere og flere utrolige tider inden for marathon og landevejsløb er blevet opnået inden for de seneste par år takket været den nyeste skoteknologi. Flere og flere diskussioner om de aggressive carbonskos brug i maratonløb har trukket overskrifter, men nu satser skoindustrien også på carbonsko, specifikt til mellemlange distancer fra fem kilometer til et halvmarathon. Et af de nyeste mærker er adidas med deres nye udgivelse Adizero Takumi Sen 8, som vi præsenterer for dig i dag. I løbet af året vil andre store mærker som New Balance, Nike eller Puma følge i sporene med deres nye sko. I vores blog serie "Carbonsko til Mellemdistancer" holder vi dig opdateret med de seneste udgivelser!

Adizero Takumi Sen 8

Adidas Adizero Takumi Sen 8

Adidas, som frontløbere med denne teknologi, designer en carbonsko specifikt til mellemdistance fem til ti kilometer: Adizero Takumi Sen 8. Som navnet antyder, er det en sko, der tilhører den hurtige Adidas Adizero familie, som er kendetegnet ved særligt lette sko med en hård sål. 

Hvad handler hypen om?

Adizero Takumi Sen 8, der blev lanceret for offentligheden for kun en måned siden, kan allerede prale af en verdensrekord ved udgivelsen. I september fandt Adidas Adizero: Road to races begivenheden sted i Adidas hovedkontoret i Herzogenaurach Tyskland, med et par professionelle atleter inviteret. To utrolige nye verdensrekorder blev sat ved denne begivenhed! En af dem var en 5 kilometers rekord sat af Senbere Teferi. På bare 14:29 minutter er hun nu den hurtigste kvinde nogensinde på denne distance i et all-women løb. Hun var i stand til at sætte denne utrolige tid i de nye Adizero Takumi Sen 8. Mange andre atleter valgte også skoen og var i stand til at sætte adskillige nye personlige rekorder.

2

Hvorfor er denne sko så hurtig?

Carbon Energyrods giver en sål stivhed, der kaster dig frem med hvert skridt. Derudover er mellemsålen udstyret med Lightstrike Pro cushioning. Dette giver en fjedrende- og letvægtsdæmpning, der giver dig et boost af energi ved hvert trin. Kombinationen af disse to teknologier er det, der gør Takumi Sen 8 til en agressiv og hurtig sko. Skoen har en dynamisk elastacitet, der kræves til mellemdistancer og giver et direkte, tæt på jorden fornemmelse.

Som du kan forvente af Adizero familien, er Adizero Takumi Sen 8 en ekstremt letvægt. Det er fordi skoen har en virkelig let øvredel. Denne unisex sko vejer kun 192g i en størrelse 42 2/3.

Føler du dig hjemme på mellemlange distancer? Er du klar til at angribe dine personlige rekorder i 2022? Adizero Takumi Sen 8 er den helt rigtige sko for dig:

Klik her for at se den nye Adizero Takumi Sen 8!