MID SEASON SALE - Spar op til 60 % på udvalgte varer KØB NU
Det 35. ASICS Austrian Women's Run - Tilmeld dig nu!

Det 35. ASICS Austrian Women's Run - Tilmeld dig nu!

20. 4. 2023 3 min. Læsning

Det 35. ASICS Austrian Women's Run finder sted den 4. juni 2023. Tilmeld dig nu og oplev det største kvindeløb i Europa.

ASICS Austrian Women''s Run (AÖFL) finder igen i år sted i Wien Prater under mottoet #WeRunToMove. Med over 20,000 deltagere fra næsten 100 forskellige lande, er det det største løbeevent for kvinder i hele Europa.ASICS Austrian Women's Run står for atmosfære, motivation og mod!  

Klik her for at tilmelde dig!

35 år har denne løbeklassiker for kvinder været meget mere end bare løb. Målet med Women's Run er at inspirere kvinder og piger til at løbe. Det handler om accept og synlighed af kvinder på alle områder af livet. Kvinder kan gøre en forskel - sammen. 

AAWR2023"Min mission var at få kvinder og piger til at blive begejstrede for løb. 35 år senere forfølger jeg fortsat dette mål", siger Ilse Dippmann, grundlægger og arrangør af AÖFL.

Alle kvindelige løbere kan deltage den 04. juni 2023 på 5 eller 10km. IDerudover vil der være 5 km Nordic Walking.

AAWR 2023

5km

Uanset om du vil løbe din første 5 km eller om du vil gå efter en ny PB: 5 km-banen er en smuk løbebane gennem Wien Prater, den er flad og fører gennem grøn natur. Du vil blive opmuntret af bands, publikum og trommegrupper undervejs, som sørger for en fænomenal stemning. 5 km er også den internationale dameløbsbane og hovedløbet i AÖFL.

Selv om løbet ikke kun handler om præstation, vil nogle powerkvinder vise, hvad de kan. Først og fremmest Gladys Chepkurui fra Kenya, der satte banerekord over 5 km med 14:49 min år 2021.

AAWR2023

10 km

Er 5 km for kort for dig? Så gå efter den dobbelte distance! Tag udfordringen op og lad den gode stemning inspirere dig til at løbe 10 km.

5 km Nordic Walking

Du har ikke lyst til at løbe, men vil alligevel gerne deltage? Så tilmeld dig sammen med dine venner til 5 km Nordic Walking-løbet!

Så hvad venter du på? Tag fat i dine veninder og tilmeld dig inden den 26.04.2023 til ASICS Austrian Women's Run 2023!

Klik her for at tilmelde dig!

Gallery

I år er Top4Running igen partner af ASICS Austrian Women's Run. I kvindeløbsweekenden fra den 3. juni til den 4. juni 2023 kan du få alle dele af den nyeste ASICS-kollektion i salgsteltet på Festwiese.

Vi glæder os til at se dig!


LØB OG BEGIVENHEDER