END OF SEASON SALE! Vælg mellem over 4900 produkter -- days --:--:-- Køb nu
Historien om mit EM - af Yassin Bouih

Historien om mit EM - af Yassin Bouih

21. 12. 2022 4 min. Læsning

Et gyldent stafet, der vil blive i mit hjerte. Fra træning i vinmarkerne til følelsen af at synge nationalsangen på podiet for første gang; kommer tættere på europæerne.

Kærlighed og had til cross country


For mig har cross country altid været ligesom den ret, man ikke vil spise, når man er ung, men ens forældre vil have, at man spiser, fordi det er sundt.
Jeg har aldrig elsket det, men jeg vidste, at om vinteren ville de have mig til at være stærkere om sommeren!
Cross country kan lære dig, hvad reel indsats, opofrelse og tilpasningsevne er.
Selvom indsatsen er enorm, så har den altid formet mig fysisk og mentalt, og været med til at afslutte vintertræningen på bedste vis.
Yassin Bouih

Mine træninger i Reggio Emilias vinmarker


I de sidste to år har jeg trænet til vintersæsonen i Borzanos vinmarker i provinsen Reggio Emilia. Det er et meget teknisk terræn med mudder, bakker og kurver i vinmarker.
På denne rute bruger jeg altid pigsko, og takket være min Nike ZoomX Dragonfly har jeg følt mig mere stabil og sikker.
Jeg vidste, at rejseplanen for de europæiske Cross Country-mesterskaber i Venaria Real er fuld af relevante bakker og pister, derfor har træning i Borzano været meget nyttig.

Se Nike ZoomX Dragonfly her

 

11. december: Europamestre i 4x1500m blandet stafet

Vi vidste, at vi havde et stærkt hold, fordi mine holdkammerater Pietro, Gaia og Federica absolut er blandt de stærkeste mellemdistanceløbere i vores nationale historie.
Vi vidste, at det ville være spændende og engagerende at løbe derhjemme.
Men ingen af os havde nogensinde forventet en guldmedalje, både på grund af overtro og fordi tværgående lande altid er et mysterium, er det umuligt at forudsige, hvad der vil ske i løbet af løbsdagen!
Når jeg tænker tilbage på løbet, ryster jeg stadig, både når jeg tænker på mine holdkammeraters ben og mine...
Publikums jubel var fantastisk, som et slags skub fra ryggen til målstregen!
At se min holdkammerat Gaia på de sidste få meter var som frysende tid! Gruppekrammeret efter målstregen har været en vidunderlig belønning for alle de ofre, der blev gjort i vinmarkerne!

 

Små, men uforglemmelige øjeblikke


Der har været mange detaljer, der gjorde alt uforglemmeligt.
Folk, der skriger vores navne, røgbomber, plakater, følelsen af, at min far viftede med nationalflaget, løb i vognhallen i La Venaria Reale... det har været små, men uforglemmelige øjeblikke!
Følelserne i børns øjne efter løbet, at komme til os og bede om et billede eller en autograf, er noget, jeg aldrig vil glemme! Måske fordi jeg for ikke så længe siden plejede at være et af disse børn. Min mission er at videregive budskabet om, at du med flid og dedikation kan gøre en forskel og ændre tingene.
Yassin Bouih European Cross Country Champion

"L’Italia chiamò”. Lyden af den italienske nationalsang vil jeg aldrig glemme

Drømmen for ethvert barn, der starter deres rejse i sport, er at få muligheden for at synge nationalsangen på den højeste plads på podiet.
Hvis du gør det foran et hjemmepublikum, med din familie, venner og din træner, er det prikken over i’et på den smukkeste kage.
Da jeg var barn hadede jeg at spise fisk, selvom mine forældre tvang mig til det, så begyndte jeg at inkludere det i min kost og forstå dets betydning! Cross country betyder en stor indsats, og træning i kolde temperaturer og bakker, men jeg sværger, at det vil betale sig! Det er ordene fra en europæisk mester i cross country-løb, der plejede at hade sporten.


Se mere om Yassin her


af Yassin Bouih, Nike - Top4Running ambassadør og italiensk T&F atlet
© Chiara Montesano , Paolo Codeluppi - CPstudio