Mizuno Wave Rebellion Pro: Den Nye Konge Af Superskoene

Mizuno Wave Rebellion Pro: Den Nye Konge Af Superskoene

17. 1. 2023 2 min. Læsning

Der er kommet en ny løbesko i Mizuno familien. Få alle de vigtige fakta her før lanceringen den 19. februar.

De tre nøgleelementer: Let, grebsfast og responsiv!

Mizunos nye supersko er designet til for-mellemfodsløbere på marathon distancen. Skoens “stack height” er 33mm / 39mm og vægten er 220g. Den perfekte sko til dit næste maraton bliver lanceret den 19. februar.

Læs om de vigtigste fakta her:

Skoens overdel er så let som muligt med et letvægts mesh-materiale, der er designet specielt til Rebellion Pro. To snørebånds-huller i toppen holder tungen på plads, selv under længere løb. Takket være den fjernede hælkappe har skoen en soklignende pasform omkring hæl og ankel. Den støtter dig herved bedst muligt, selv når dine ben bliver trætte.

1

Sålen er skabt til at drive dig fremad med komfort og give dig et stærkt bounce-back. Derudover er forskellige Mizuno-teknologier brugt til at give dig den bedste støtte ved hvert eneste skridt. For det første er der den kulfiberforstærkede nylonplade, der er designet med Mizuno Wave. Den er lavet af 30% kulfiber og 70% nylon. Målet var at fremstille en plade, der er så let og samtidig så stabil og støttende som muligt. Derudover har Mizuno til den øverste og nederste mellemsål brugt Mizuno Enerzy lite +-teknologien. Den giver en blødhed under løb gennem støddæmpning og flere små huller i bunden. Den er langt lettere og blødere end Mizuno Enerzy lite.

G3-ydersålen giver et godt greb på forskellige overflader.

Hold dig opdateret på alle de nyeste løbesko på top4running.dk.

Køb dine løbesko her!

2


PRODUKTNYHEDER