END OF SEASON SALE! Vælg mellem over 4900 produkter -- days --:--:-- Køb nu
Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2

Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2

15. 6. 2022 2 min. Læsning

Nikes hurtigste sko, skoen Eliud Kipchoge sensationelt brød marathonmærket på 2 timer med, er blevet forbedret og videreudviklet med Kipchoge selv: den nye Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2 !

Nikes hurtigste sko, skoen Eliud Kipchoge sensationelt brød marathonmærket på 2 timer med, er blevet forbedret og videreudviklet med Kipchoge selv: den nye Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2!

I overensstemmelse med prototyper er den helt nye model snehvid. Og vi havde udelukkende muligheden for at sætte den nye sko igennem diverse test, inden den blev udgivet. Lang historie kort: når først du har brugt skoen, har du ikke lyst til at tage dine gamle løbesko på igen.

Til en testkørsel mødtes vi med olympier Benjamin Robert i Paris. Han er fire gange fransk 800 m mester og Nike-atlet. Han testede og evaluerede den nye Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2 hos os.

Så hvad handler hypen om?

Som med sin forgænger har Nike Air Zoom Alphafly NEXT% 2 en tyk, men letvægts ydersål. Dette giver dig den optimale kombination af komfort og hastighed.

BOUNCE TIL BEATET - Zoom Air-enheder og ZoomX-skum i fuld længde leverer Nikes højest energiafkast og støddæmpningssystem, hvilket tilføjer mere bounce til hvert trin. En tynd gummiydersål forbedrer trækkraften og giver mulighed for mere ZoomX under Zoom Air-dæmpningen. Det ekstra skum tilføjer ikke kun mere bounce, men hjælper også med at forbedre overgangen fra hæl til forfod.

VÆR FRISKERE, LÆNGERE - ZoomX-skum i fuld længde giver en ultralet og responsiv løbetur. Den er bygget til hastighed, men giver også dæmpning for at holde sig frisk selv i de sene kilometer af et maraton. Det giver komfort, hvor du har brug for det.

BLIV VED MED AT RULLE – kulfiberpladen i fuld længde giver en slags fremadrullende fornemmelse, der giver dig lyst til at tage det næste skridt. Det giver dig en fremdrivende fornemmelse og hjælper dig med at skifte jævnt gennem dit skridt. Både forfoden og hælen tilbyder lidt bredere baser for en stabil platform, så du kan tackle sving på banen med tillid.

2