END OF SEASON SALE! Vælg mellem over 4900 produkter -- days --:--:-- Køb nu
Nike Streakfly: Den Nyeste Nike Konkurrencesko

Nike Streakfly: Den Nyeste Nike Konkurrencesko

17. 2. 2022 2 min. Læsning

En konkurrence sko i 2022 uden en kulfiberplade? Du hørte rigtig, Nike Streakfly er den nyeste tilføjelse til den hurtige Nike-konkurrencefamilie, og den lover personlige rekorder med Zoomx-skum og en ny Pebax-plade.

Vaporfly og Alphafly - Atleter hele verden rundt elsker disse Nike sko. Under udviklingen af Vaporfly var fokuset primært på marathonløb. Med Nikes nyeste skoinnovation, fokuserer branded nu på medium-længde distancer.

"Jeg elsker Vaporfly, det er min yndlingssko. Men for at jeg skulle gå efter verdensrekorden i 10km, vil en lettere sko være ideel", siger Geoffrey Kamworwor, der allerede løb et hurtigt 58:01 halvmaraton.

Og det er her, Nike Streakfly kommer ind i billedet. Det er en ultralet konkurrence- og elitetræningssko til landevejsløb på korte distancer. Den er bygget til hastighed, ikke til distance. Sammenlignet med Nike Vaporfly og Nike Alphafly, har den en lavere profil, så atleten føler sig i bedre kontakt med vejen. Overraskelsen for en konkurrencesko i 2022? Den kommer uden en kulfiberplade!

1

Nike Streakfly giver, i modsætning til Vaporfly og Alphafly, løberen meget mere kontakt til jorden og giver egentlig kun komfort, hvor det er nødvendigt. Mellemsålen bruger den samme Zoomx-skum, der ses i Nikes kulfiber sko for et blødt, let og responsivt løb.  Streakflyen har dog ikke en kulfiberplade, men i stedet en Pebax-plade. Dette giver følelsen af stabilitet, mens du skubber dig fremad med hvert skridt. Ud over dette, har Streakfly en ultralet overdel i meshmateriale- Med en offset på kun 6mm giver det en superlet, direkte følelse og kontakt til jorden. 

2

Prismæssigt er Nike Streakfly den mest overkommelige Nike Road-Racing sko. Ud over dette, er den meget direkte i kontakten til jorden og en stabil sko, der gør den ideel for kortere distancer. 

Nike Racing Shoes Streakfly Vaporfly Alphafly
Offset 6mm 8mm 4mm
Vægt 160g 195g 209g
Tooling TPE ZoomX, Midfoot Shank PBAX ZoomX, Carbon fiber plate ZoomX, Carbon fiber plate, Zoom Air
Overdel Circular knit Engineered knit Atomknit

 

Tjek top4running butikken i den nære fremtid og vær den første, der får fat i den nye Nike Streakfly!