Ny Udgivelse: ASICS Gel-Nimbus 25

Ny Udgivelse: ASICS Gel-Nimbus 25

9. 1. 2023 2 min. Læsning

ASICS Gel-Nimbus har fået et fuldstændigt nyt design og er tilgængelig fra den 1. februar hos Top4Running. Læs her hvad der er så specielt ved ASICS Gel-Nimbus 25, inden den kommer ud.

Den populære langdistanceløbesko ASICS Gel-Nimbus har fået en spektakulær opdatering. Men hvad er nyt? De vigtigste fakta: Invicible GEL, mere stødabsorbering, mere elasticitet og ultimativt mere komfort under løb.

1

Skoens drop er otte millimeter - hvilket er mindre end for den tidligere model. FF Blast Plus Eco dæmpende skum er brugt for at give mere komfort. Dette sikrer endnu mere dynamisk løb end Nimbus 24. Godt skjult og ikke synligt udefra er der også gemt et gel-element i den nyeste version af Nimbus-familien. Det giver en behagelig dæmpning ved hælen. Ligesom i den tidligere model er det populære Flytefoam-materiale også brugt i den seneste opdatering af skoen.

ASICS har også udviklet sig i forhold til bæredygtighed med deres nye løbesko. Mere end 90 procent af den anvendte polyester er genbrugt. Derudover bruger ASICS en ny farvningsproces, der reducerer CO2-udledningen, og mere end 20 procent af mellemsålen er fremstillet af sukkerrør.

3

Den nyeste sko i ASICS' univers vil være tilgængelig på Top4Running-hjemmesiden fra den 01. februar og koster ca. 200 euro.

Køb hos Top4running!

 


PRODUKTNYHEDER