MID SEASON SALE - Spar op til 60 % på udvalgte varer KØB NU
Ny udgivelse: ASICS Superblast

Ny udgivelse: ASICS Superblast

24. 11. 2022 2 min. Læsning

Super let løbesko med endnu mere dæmpning og energiafkast: ASICS Superblast er her! Den perfekte løbesko til de lange hurtige løbeture.

Din nye speedsko til hurtige træningsløb er her: ASICS Superblast!

Løbeskoen er super let og giver dig alligevel den nødvendige komfort til at beskytte dine fødder bedst muligt under dine lange løbeture og for at støtte dig med energi i hvert skridt.

ASICS SUPERBLAST

I herreversionen vejer skoen kun 239 gram (US men 9). Den leveres med en samlet højde på 45,5 mm (hælhøjde er 45,5 mm og forfodshøjde 37,5 mm). Dette resulterer i den højeste mellemsål af alle ASICS-løbesko til dato.

Komfortabel dæmpning er leveret af FF Blast Turbo skumteknologi. Sammen med FF Blast Plus-sålen resulterer dette i en blød og behagelig sko, der understøtter et super bouncy og energisk skridt, og beskytter dig mod skader, selv når du løber stærkt under træning.

Hvad er ASICS Superblast lavet til?

Denne nye løbesko er fantastisk til lange og hurtige løbeture, til restitutionstræning og blot til at genoplade dit sind og din krop. 

"The ASICS Superblast is a very good training shoe, which in my opinion is particularly made for long runs or even fast, longer tempo sessions. But also for recovery runs the Superblast is a great partner to save energy."
- Leon Steinkrug / Top4Running Ambassador DE

ASICS Superblast sammenlignet med Novablast og Metaspeed Sky +?

Den nye ASICS Superbalst er den perfekte kombination af ASICS Novablast - som en hurtig træningssko, og Metaspeed Sky + - som en top konkurrencesko. Den har ingen carbonplade, men mellemsålens skum er baseret på FF Blast Turbo-materialet, som først blev brugt i Metapseed Sky +. Dette giver den mulighed for at kombinere fordelene ved en hurtig konkurrencesko med dæmpningen og støtten fra en hurtig træningssko og er velegnet til løbeture, tempoløb og alt derimellem.

Pris: Få den nye løbesko hos top4running for 1636 kroner:

Køb ASICS Superblast

 


PRODUKTNYHEDER