END OF SEASON SALE! Vælg mellem over 4900 produkter -- days --:--:-- Køb nu
Nyeste Udgivelse: ASICS Metaspeed Sky +

Nyeste Udgivelse: ASICS Metaspeed Sky +

6. 5. 2022 2 min. Læsning

Den meget ventede Metaspeed Sky+ blev lanceret ved den strålende ASICS Meta Time Trial-begivenhed i Malaga. Med en større mængde ASICS' Turbo-skum og en optimeret carbonplade er det den hurtigste sko i ASICS-universet. Få al information om dets nye nøglefunktioner her.

Den meget ventede Metaspeed Sky+ blev lanceret ved den strålende ASICS Meta Time Trial-begivenhed i Malaga. Efter den succesfulde lancering af Metaspeed Sky sidste år og den sindssygt positive feedback, indsamlede ASICS erfaringerne fra eliteatleter og brugte deres feedback til at perfektionere produktdesignet yderligere og gøre Metaspeed Sky endnu hurtigere. Metaspeed Sky+ vejer 205g (herre US størrelse 9).

1

Hvad er nyt?

MERE TURBO.

Metaspeed Sky+ har en endnu større mængde ASICS FF Blast™ Turbo-skum i forfoden. Så løbeskoen giver dig endnu mere energi og ekstra bounce ved hvert skridt du tager.

MERE FREMDRIFT

Carbonpladen er blevet ændret for at forøge din skridtlængde. Den optimerede pladeplacering med mere skum nedenunder forbedrer din løbeøkonomi og skubber dig til et nyt personligt bedste.

2

NYE NØGLEFUNKTIONER

Forbedret Pasform: Den nydesignede overdel giver mulighed for et mere imødekommende tåspil og bedre mellemfodshold. Vi baserede denne opdatering på feedback og test fra eliteatleter.

MOTION WRAP™ MESH: Dette lette overmateriale tilbyder avanceret åndbarhed, komfort og en mere støttende pasform.

Opdateret Mellemsålsgeometri: En ny sidevæggeometri i forfoden hjælper med at kontrollere deformationen, mens den giver en mere fremdrivende toe-off.

Forbedret Støddæmpning: Denne sko har ca. 4 % mere FF BLAST TURBO™-skumteknologi end den tidligere model.

Optimeret Pladeplacering: Pladen er placeret højere og fladere i mellemsålen for at levere mere fremdrift til en Stride-Type løber.

3