RUN THE SALE: Rabatter fra -25 % på alle udvalgte produkter Køb nu
Tilmeld dig nu: Austrian Women's Run - We Run To Move

Tilmeld dig nu: Austrian Women's Run - We Run To Move

23. 3. 2022 3 min. Læsning

Det 34. ASICS Austrian Women's Run finder sted den 22. maj. Tilmeld dig nu og vær en del af den unikke atmosfæriske begivenhed!

#WeRunToMove - det er mottoet for det 34. ASICS Austrian Women's Run, som vil finde sted d. 22 maj. Med mere end 30.000 startere fra næste 100 forskellige nationer, er det den største løbesportsbegivenhed for kvinder i Europa. Løbet kun for kvinder betyder atmosfære, empowerment, motivation og mod! 

I over 30 år har denne klassiske begivenhed i kvindernes løbescene handlet om meget mere end løb. Målet med løbet kun for kvinder er at få kvinder og piger til at begejstres for sporten. Det handler om kvindernes anerkendelse og synlighed i alle livets aspekter. Mottoet for 2022 #WeRunToMove viser, at kvinder kan gøre en forskel: sammen på startlinjen for solidaritet, for sammen er kvinder meget stærkere!

"Min mission var at inspirere kvinder og piger til at løbe. 34 år senere fortsætter jeg med at forfølge dette mål," siger Ilse Dippmann, grundlægger og arrangør af det østriske kvindeløb.

Alle kvindelige løbere kan starte den 22. maj enten med 5 kilometer eller 10 kilometer. Derudover vil der være en 5 kilometers Nordic Walking Race.

Gallery

5 km

Lige meget om du vil løbe din første 5km, eller om du vil angribe og besejre dine personlige rekorder, er 5km banen en smuk løbetur gennem Wien Prater. Løbeturen er flad og fører gennem grøn natur. Du vil blive heppet på af bands, publikum og trommegrupper på vejen, hvilken giver en fænomenal atmosfære. 5km er også den internationale kvindebane og hovedbanen i det østriske kvindeløb.

Selvom løbeturen ikke kun handler om præstation, vil der være nogle superhurtige kvinder, der viser hvad kvindelige løbere kan. Først og fremmestt Gladys Chepkurui fra Kenya, der satte en ny banerekord på 5km løbebanen sidste år med 14:49 min. I år vil hun forbedre sin egen rekord frem mod 14:30 min.

Gallery

10 km

Er 5k for kort til dig? Så gå efter den dobbelte distance! Tag udfordringen op og lad den fænomenale atmosfære inspirere dig til at løbe dit eget 10km løb. 

Gallery

5 km Nordic Walking


Vil du gerne deltage uden at løbe? Så tilmeld dig 5km Nordic Walking Race!

Så hvad venter du på? Tag fat i dine venner og tilmeld jer det østriske kvindeløb!

Klik her for at tilmelde dig!

1


LØB OG BEGIVENHEDER