Vltava Run: DET fedeste stafetløb i Europa

Vltava Run: DET fedeste stafetløb i Europa

1. 5. 2023 2 min. Læsning

Vltava Run er stafetløbet i Europa, 360 km langt på tværs af Tjekkiet. Denne blog giver dig information om begivenheden og et første indtryk af Craft-kollektionen, som vil være tilgængelig eksklusivt hos Top4Running.

Har du nogensinde hørt om Vltava Run? Nej? Så er det på tide! Vltava Run er DET fedeste stafetløb i Europa. Hvert år bliver det udsolgt på under 30 minutter. Spoiler: Det er allerede udsolgt i år, så du må vente et år med at deltage.

1

Top4Running er af Vltava Runs hovedpartnere. Vi vil være der med to ambassadørhold og repræsentere Top4Running fællesskabet. Arrangementet vil finde sted fra d.13 maj til d.15 maj. Den 360 km lange løberute  fører tværs over Tjekkiet, men starter i Šumava i den sydlige del af landet og målstregen er i hovedstaden Prag. Den ekstremt lange rute er opdelt i 10 kilometer lange strækninger.

Den fører langs trails, over landeveje, gennem Šumava Nationalpark, forbi floder, gennem skove, over bakker med en smuk udsigt, ned i dalen og gennem historiske byer. Løbet foregår om dagen, men også om natten - en helt unik oplevelse!

Gallery

Top4running ønsker, at alle løbere skal kunne deltage uanset niveau og leve denne unikke oplevelse. Derfor vil vi bemande vores 12 personerns hold med ambassadører i varierende hastighed. 

Den officielle kollektion vil blive lanceret af Craft og vil være tilgængelig eksklusivt i Top4Running butikken. Her kan du tage det første kig på det stilfulde løbetøj: 

Gallery


LØB OG BEGIVENHEDER