END OF SEASON SALE! Vælg mellem over 4900 produkter Køb nu
ASICS GEL Nimbus 25 Anmeldelse

ASICS GEL Nimbus 25 Anmeldelse

9. 1. 2023 4 min. Læsning

Med den nye GEL Nimbus 25 har ASICS valgt at lave en stor ændring af sin gamle bestseller til lange og lette løbeture. "Komfort har aldrig føltes bedre" - hvad ligger der bag det?

"Komfort har aldrig føltes bedre!" - med denne påstand reklamerer ASICS for deres 25. version af Nimbus-familien. I et par uger har vi haft mulighed for at teste den nye ASICS GEL-Nimbus 25 helt ned i detaljerne, og nu, i det nye år, kan vi allerede give vores første indtryk af dette nye langdistance vidunder fra ASICS. Hvad er der ændret i den nye GEL-Nimbus 25 fra ASICS? Til hvilke typer løb egner GEL-Nimbus 25 sig bedst til? Hvornår vil den endelig kunne købes? Find ud af alt dette her i vores anmeldelse af ASICS GEL-Nimbus 25.

ASICS GEL Nimbus 25

Vores første indtryk

Allerede før jul kunne vi holde den nye ASICS GEL-Nimbus 25 i vores hænder, og allerede ved første øjekast bemærkede vi: Denne sko er anderledes end sine forgængere. Hvad der straks springer i øjnene, for mangeårige ASICS GEL-Nimbus-løbere er, at det synlige "GEL"-element mangler. Eller det er ikke synligt udefra ved første øjekast. Men som navnet på ASICS GEL-Nimbus 25 afslører, mangler det ikke, men er i stedet gemt inde i skoens sål. En visuel ændring der helt sikkert kan skabe forvirring hos mangeårige løbere af denne model.
Skoens form er også ændret. Den nye GEL-Nimbus-model er lidt mere plan og "afrundet". Især den højere og bagudstikkende sål er iøjnefaldende. Allerede ved første øjekast ser skoen meget komfortabel ud og giver en lyst til at prøve den med det samme.

 

Første løbetur i ASICS GEL-Nimbus 25

Så snart du tager den på, mærker du det: Den nye ASICS GEL-Nimbus 25 skiller sig klart ud fra sine forgængere. På trods af en højere og lidt massiv sål er skoen utrolig let. Overdelen får også hurtigt overbevist os - den er elastisk, meget åndbar og passer til foden som en sok.
Vi blev også meget overrasket over GEL-Nimbus 25's tunge , der ligesom skoens overdel er lavet af mesh, og kan ændres i sin form, så friktionspunkter og gnidninger helt undgås.

Under de første skridt i den nye GEL-Nimbus 25 bemærker vi straks, hvor blød og komfortabel den nye model i Nimbus-familien er. Man får en umiddelbar følelse af "lethed" og har bare lyst til at begynde at løbe.
Så afsted på landevejen det går.

Trin for trin mærker du skoens støddæmpning gennem den nye PURE GEL™- teknologi. Derudover giver det allerede velkendte Flytefoam-materiale en fremdrift og et ekstra boost, mens du løber. På trods af den lette mesh-overdel står foden helt fast i skoen og føles stabil. Det første samlede indtryk: mere stødabsorbering, mere elasticitet og i sidste ende mere komfort under løb. Vi er fan!

Hvilke distancer og hastigheder er GEL-Nimbus 25 til?


ASICS GEL-Nimbus 25 er den perfekte sko til lange og lette løbeture på vejen eller i fladt terræn.
På grund af skoens lettere vægt er ASICS GEL-Nimbus 25 også et godt valg til ture med længere intervaller ved middelhøj hastighed (1000 m løb eller længere).
Især ved høje træningsmængder kan GEL-Nimbus 25 være med til at give noget ekstra støtte og forhindre eventuelle overbelastninger.

Vores konklusion om ASICS GEL-Nimbus 25

 

  • ASICS GEL-Nimbus 25 er betydelig lettere end de tidligere modeller.
  • GEL-elementet er ikke synligt men det er skjult i sålen og giver stadig den velkendte komfort fra Nimbus-serien.
  • PURE GEL™-teknologien og Flytefoam -materialet giver en meget behagelig løbeoplevelse.
  • Overdelens mesh materiale og tungen omslutter din fod perfekt og giver dig den nødvendige stabilitet.
  • Det cool og moderne look på den nye ASICS GEL-Nimbus 25.

"Komfort har aldrig føltes bedre!" - denne sætning kan vi bestemt bekræfte efter et par ugers test.
Vi er meget begejstrede for den nye ASICS GEL-Nimbus 25.

Fra den 01. februar 2023 vil ASICS GEL-Nimbus 25 være tilgængelig online
Få din nye yndlingssko hos: top4running.dk