ASICS Superblast - Ambassadøranmeldelse

ASICS Superblast - Ambassadøranmeldelse

8. 12. 2022 2 min. Læsning

Løb på et nyt niveau med den nye ASICS Superblast. Vores ambassadør, Leon, beskriver ASICS' nye flagskibsmodel og forklarer forskellene mellem Superblast, Novablast og Metaspeed Sky+.

ASICS Superblast: Det første indtryk

Da jeg først tog skoen på, lagde jeg straks mærke til tre ting:

1) ASICS Superblast er ekstremt let.
2) ASICS Superblast har en enormt god pasform: Den føles meget behagelig på foden og er hverken for stor eller for lille.
3) Materialerne i ASICS Superblast er af meget høj kvalitet, og jeg følte mig straks tilpas i denne løbesko.

ASICS Superblast: Hvad gør forskellen? 

ASICS Superblast giver en betydelig trampolineffekt ved hvert skridt. Dette er meget stærkere end i ASICS Novablast. Den nye Superblast er ikke helt vildt hoppende, men giver en stødabsorberende, glat flydende løbefølelse, der giver en god fremdrift. Derudover sørger skoen for, at du føler dig meget mere frisk selv på længere løbeture senere, så du stadig får en kraftfuld og energisk løbefornemmelse i lang tid. Dette gør hver træningssession endnu sjovere!

ASICS Superblast: Gennemgangen efter to uger!

Den nye Superblast fra ASICS er en meget god træningssko, som efter min mening er særligt velegnet til lange udholdenhedsløb og også hurtige, længere tempo sessioner. Men også til restitutionsløb er Superblast en fantastisk ledsager til at spare energi. Takket være den behagelige stødabsorbering har du altid en følelse af støtte og undgå skader, selv ved høj træningsmængde.

For løbende begyndere er ASICS Superblast også en god racersko og vil hjælpe med at opnå nye PB'er.

Få den nyeste ASICS-løbesko - ASICS Superblast - nu på top4running.dk

Udforsk skoen her


PRODUKTRÅDGIVNING