END OF SEASON SALE! Vælg mellem over 4900 produkter -- days --:--:-- Køb nu
De bedste julegaver til løbere

De bedste julegaver til løbere

12. 12. 2022 3 min. Læsning

Julen er lige om hjørnet, og vi vil gerne give dig ideer til de bedste julegaver til løbere. Gaver, som enhver løber vil elske - garanteret!

Små gaver

Hvordan gør man vinterløb mere behagelige? Hold dine følsomme kropsdele som din nakke, hænder og hoved varme med handskerpandebånd, eller en kasket. Vi tilbyder dig alle disse tilbehør i vores Top4Running-versioner.

Et must-have for at holde akillessenerne varme om vinteren er høje sokker, som vi har masser af farver og stilarter at vælge imellem.

Til baneatleter, der bruger meget tid i deres spikes, er KEYENA KEY ONE en ideel gave, da det er den eneste beskytter til pigsko.
Vi ønsker alle bare at forblive sunde. For at hjælpe med dette, er både foam rollere, massage pinde og genopretningsbolde rigtig gode træningspartnere, der hjælper dig med din restitution.
keyena

Større gaver

Det mørke vejr og mindre dagslys kræver en pandelampe, for at sikre din synlighed og sikkerhed på vejene og fortovene.

Vintertøjskollektioner fra populære mærker som Nike, ASICS, adidas og On Running er skræddersyet til de kolde måneder for at holde løbere varme og hyggelige.

Vintertræning betyder mange kilometer, og løbere får bedre brændstof til det! Gå til vores sportsernæringssektion og vælg mellem mange kosttilskud, energibarer og geler. Produkter fra Maurten er en favorit for mange distanceløbere.

Et nyttigt tilbehør til lange løbeture er en løberygsæk, såkaldt "camelbak", eller løbevest. De tilbyder et sted til drinks, sportsgeler og personlige ejendele. Større rygsække har plads nok til at opbevare ekstra løbejakker og skjorter.

nike shield

Særlige gaver

Hvad gør enhver løber glad? Et nyt par løbesko!

Især produkter i begrænsede udgaver, såsom adidas ADIZERO BOSTON 11 Berlin Marathoner, produkter fra samarbejdet mellem Puma og Tracksmith – Puma Deviate Nitro Elite Racer x Tracksmith, eller enhver sprinters drøm – Nike Air Zoom Maxfly.

Nyttige gaver er sko fra Nike Shield Pack-kollektionen. De er vandafvisende og skridsikre, hvilket gør dem ideelle til vinterløb.

Enhver aktiv atlet, der ønsker at forbedre sig, vil helt sikkert sætte pris på et sportsur. Den er pålidelig, tilbyder mange funktioner, træningsindikatorer og kan også give ekstra motivation, der nogle gange er nødvendig.

boston 11

Læser du dette lige før jul?

Hvis du virkelig ikke ved, hvilken gave du skal købe, eller hvis du læser dette på et tidspunkt, hvor levering før jul ikke er garanteret - ingen bekymringer. Vi har din ryg!

GAVEKORT

De er fantastiske, fordi de vil glæde mere end én gang – når løberen får kuponen, når han/hun vælger drømmeproduktet, og så når varerne er leveret 😊 Vælg et gavekort til en værdi af 20, 50, 100, eller 200 EUR.


KØB GAVEKORT


Vi tager os af vores kunder, og derfor har vi nu en forlænget returperiode – indtil den 15. januar 2023. Tøv ikke og få dine gaver nu! 

Vi ønsker dig en glædelig jul.