END OF SEASON SALE! Vælg mellem over 4900 produkter -- days --:--:-- Køb nu
Fire nationale rekorder: ASICS Meta Time Trials

Fire nationale rekorder: ASICS Meta Time Trials

6. 5. 2022 2 min. Læsning

I Málaga afholdt ASICS en episk begivenhed med ASICS META Time Trials og samlede topatleter fra hele verden for at fejre lanceringen af den nye Metaspeed Sky+. I alt 27 nye personlige rekorder, inklusive 4 nye nationale rekorder, blev slået i ASICS' hidtil hurtigste sko.

I Málaga (Spanien) afholdt ASICS en episk begivenhed og samlede topatleter fra hele verden for at fejre lanceringen af den nye Metaspeed Sky+. Og hvilken bedre måde at fejre lanceringen af den nye hurtigste sko i ASICS-serien end ved at jagte nye bedste tider over 5, 10 og 21,2 km? I alt 70 atleter tog imod invitationen og deltog i ASICS Meta Time Trials. Med maleriske løbelandskaber førte vejbanen langs kysten og blev af mange atleter betragtet som en test af deres nuværende træningsform.

Gallery

Den tyske langdistanceløber Richard Ringer var ankommet fra træningslejren i høj højde i Flagstaff og kunne forbedre sin personlige bedste tid over 10 km til 28:40min i Metaspeed Sky+. Sejren på denne distance gik til etiopiske Tsegay Kidanu Reda på 27:14min.

Spaniens Mohamed Katir vandt 5k-løbet på 13:20 minutter foran Frankrigs Felix Bour (13:41 minutter). En tæt afslutning på tyskeren Simon Boch (13:41min). Med Laura Hottenrott og Katharina Steinruck var yderligere to tyske ASICS-atleter en del af begivenheden.

Gallery

27 nye personlige rekorder, heraf 4 nye nationale rekorder

En af de bedste europæiske præstationer blev nået af Eilish McColgan fra Skotland, som lige missede den europæiske rekord på 5 km-banen, men satte en ny britisk rekord med 14:45 min. I alt blev der sat 27 personlige bedste tider ved ASICS-stævnet i den spanske havneby, inklusive fire nationale rekorder.

Ud over McColgans britiske rekord satte Julia Mayer en ny østrigsk rekord på halvmaraton (1:11.13t), og Mekdes Woldu satte en ny rekord for Frankrig over 5k på 14:16min. Også i 5k-løbet satte Carla Dominguez Torner en ny spansk rekord.

Gallery

2022 er et år med mange sportslige højdepunkter for topløbere. Europamesterskaber, Common Wealth Games og verdensmesterskaber er på programmet. Så vi er sikre på at se Metaspeed Sky+ i aktion oftere. Læs mere om de nye nøglefunktioner i ASICS' hidtil hurtigste sko her.

5