Personlig Anmeldelse: New Balance PWR-X Sprint-Spike

Personlig Anmeldelse: New Balance PWR-X Sprint-Spike

26. 1. 2023 2 min. Læsning

New Balance har udgivet en ny spike til sprint, og jeg har testet NB PWR-X unisex for dig på forhånd!

New Balance har udgivet en ny spike! Lige siden New Balance-atleten Sydney McLaughlin opnåede en spektakulær ny verdensrekord i 400 meter hækkeløb i sine NB-spikes, har deres spikes været meget efterspurgt blandt alle slags sprintere.

Mit navn er Djamila Böhm. Jeg er tysk mester i 400m hækkeløb, og jeg ville naturligvis også gerne teste den nyeste NB sprintspike.

1

De to vigtigste aspekter, når jeg vælger mine spikes er: vægten og sålens konstruktion.

På begge områder klarer NB PWR-X spiken sig rigtig godt: Konkurrence-skoen er super let og har en meget hård sål.

Selvfølgelig er der også indbygget en kulfiberplade i NB PWR-X spiken. Dette giver en ekstremt hård sål og en stiv, responsiv fornemmelse under foden. Derudover har konkurrencespikken en FuelCell-mellemsål med stærke rebounding-egenskaber, der giver en øget energireturnering ved hvert skridt. FuelCell-skummet skubber dig også mærkbart fremad under tempoløb.

Den ultralette, vævede overdel giver en behagelig pasform fra første brug.

2

Perfekt til distancer fra 60 - 400 m med og uden forhindringer.

Spike-piggene er allerede integreret i unisex-skoen og har et godt greb. I alt er der seks pigge. Jeg vil normalt gerne have flere, men flere pigge findes ikke i de fleste aktuelle spikemodeller af forskellige mærker.

Jeg er en “stride”-løber, så jeg skubber meget med hvert skridt og har fra naturens side en bred skridtlængde. NB PWR-X Spiken understøtter denne løbestil og er derfor den perfekte spike til mig fra 60 - 400m - med og uden forhindringer.

Køb den nye spike fra NB her!

 

 

 


PRODUKTRÅDGIVNING