END OF SEASON SALE! Vælg mellem over 4900 produkter -- days --:--:-- Køb nu
Løbesko til løbebåndet

Løbesko til løbebåndet

2. 1. 2023 6 min. Læsning

Hvilke sko skal man bruge på løbebåndet, og hvad er fordelene ved at løbe på et løbebånd? Bliv inspireret her hos Top4Running, og nyd at løbe, ikke kun udendørs, men også indendørs!

Du har måske hørt andre sige, at det udelukkende er kedeligt at løbe på et løbebånd. Men det er forkert! Du kan løbe lette ture, lange ture, korte sprint, bakke-intervaller, gåture og meget mere. Det er helt op til dig, hvilken type løb du planlægger. Desuden er forholdene meget nemmere at styre end når du løber udendørs. - Ingen overfladeændringer, ingen fodgængere, og du behøver ikke engang at bekymre dig om, om det er overskyet eller varmt udenfor. Du kan derfor bruge den samme type løbetøj hele året. Du skal bare løbe! Det eneste, du har brug for, er løbesko.

Hvordan vælger man løbesko til løbebånd?

De rigtige sko er grundlaget for en god og behagelig løbetur. Det gælder også, når du løber på et løbebånd, selv om det måske ikke ser sådan ud i første omgang. De vigtigste elementer at være opmærksom på er:

  • Ydersålen - Løbebåndets overflade er flad og forudsigelig , så en gummi-ydersål af høj kvalitet med et let mønster giver dig et godt greb. Trailsko med et aggressivt mønster eller spikes er ikke til løb på løbebånd.
  • Mængde støddæmpning - Selv om et løbebånd er blødere end beton eller asfalt, bør skoene stadig have dæmpende lag reduce for at reducere stød og overdreven belastning af led, ledbånd og sener. Dæmpning er især vigtigt for overvægtige personer.
  • Åndbar overdel - Løbebånd er ofte placeret inde i et fitnesscenter eller en bygning, hvor luftcirkulationen ikke er lige så god som ved løb udendørs. En letvægtsoverdel i mesh giver dig et optimalt klima inde i skoen, selv under intens træning.

Og hvad betyder alt dette? At din bedste ven til træning på løbebåndet vil være landevejssko. Vi har 5 tips til, hvilke sko du kan vælge til løbebåndet!

1) Nike Pegasus

Arbejdshesten med vinger fra Nike er meget populær, og det forstår vi fuldt ud. Der findes en version til landevej og også en trailversion. Til træning på løbebåndet skal du klart vælge versionen til landevejen. Det er en fleksibel og yderst komfortabel sko, og du kan også bruge den til andre træningsaktiviteter. Nike React-teknologien giver en fantastisk støddæmpning, og kombineret med Zoom Air-enheden i forfoden og hælen sikrer den et energisk afsæt. Så er det bare at få gang i benene - selv på løbebåndet!

 

Men. .Women

nike_pegasus_39

2) adidas Ultraboost

Uanset om du er nybegynder eller en erfaren atlet, kan du med adidas Ultraboost 22 nyde lette løb, restitutionsløb, lange ture og også gåture på løbebåndet. BOOST mellemsålen sørger for en god mænge energireturnering, og Linear Energy Push-systemet tilføjer mere dynamik til dine bevægelser. adidas Primeknit Adidas Primeknit-overdelen har også et lag skum omkring hælen for at hjælpe med at forhindre vabler. Du skal blot være opmærksom på, at adidas-modellerne har en smallere konstruktion, hvilket måske ikke passer til dig, hvis du har en bredere fodform.

Men Women

adidas_ultraboost

3) Asics Superblast

Selv løb på løbebånd skal være varierende - nogle gange lang udholdenhedstræning, en anden dag hurtigeintervaller. Få mest muligt ud af hver træning med Asics Superblast - en funktionel sko til enhver form for træning. Det nye medlem af BLAST-familien kan prale af to teknologier i mellemsålen - FF BLAST™ PLUS og FF BLAST™ TURBO. Disse dæmper stød og giver en responsiv rebound-effekt. Den slidstærke AHARPLUS™-ydersål er trampolininspireret for en bedre overgang fra landing til afsæt. En alsidig sko, der vil tage din præstation på løbebåndet til det næste niveau!

Men Women

asics_superblast

4) On Cloud X

On-modellerne har en bredere platform, der giver endnu bedre stabilitet, støtte og sikkerhed. De er velegnede til atleter med bredere fødder og til dem, der foretrækker mere plads i området omkring tæerne. Den tredje serie, On Cloud X 3, er ideel til enhver aktivitet - fra (løbebånds)løb og styrketræning til HIIT eller sjipning. Den tilbyder fantastisk dæmpning, optimalt greb og eksplosivitet ved hvert eneste skridt. Nyd at løbe på løbebåndet som på en sky!

Men Women

on_running_cloud_x

5) Nike Zoom Fly

Har du planer om at løbe primært tempoløb, sprint og intervaller på løbebåndet? Så brug Nike Zoom Fly-skoene - nærmere bestemt Nike Air Zoom Rival Fly 3. Det bløde React-skum kombineret med Zoom Air-enheden giver dig en adræt og behagelig følelse ved høje hastigheder. Skub dine grænser, uanset om du løber på landevejen eller på løbebåndet!

Men Women

nike_zoom_fly_rival

Oplev magien ved løbebåndsløb med Top4Running!